USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

50 тисяч лучан можуть залишитися без поліклініки

23 Березня 2011 13:37
Близько 50 тисяч лучан, що проживають у районі Львівської та Луцького підшипникового заводу і обслуговуються луцькою міською поліклінікою № 3, можуть залишитися без медичної допомоги, адже цю поліклініку доводять до поступового її закриття, - вважає депутат Луцької міської ради Юрій Вега.

Таку думку він озвучив під час сесії міськради 23 березня.
Сесія цього дня ухвалила рішення про зміни до бюджету, згідно з якими вирішено збільшити видатки управлінню охорони здоров’я на 400 тисяч гривень на проведення ремонтних робіт у міській поліклініці №3 з метою створення на її базі реабілітаційного центру.

Вега каже, що не проти виділення грошей для Центру, однак вважає, що це стане комерційною структурою, що поступово «поглине і витіснить із приміщення поліклініку».

Депутат зазначає, що за його інформацією Центр буде комерційною структурою, де послуги будуть платними.
За словами депутата площі для Центру хочуть взяти за рахунок кабінетів, де обстежують призовників до війська. Однак кабінети є постійним місцем для роботи лікарів.

«Справа в тому, що всі ті площі, що відведені для медкомісії призовників – там ведуть прийом лікарі. І той же лор, і окулісти. Це все така відмовка», - каже Вега.

«Це будуть за грубі гроші поправляти собі здоров’я ті, хто зможе. Але ж є інші люди, які поки що там отримують медичну допомогу і їм ніхто нічого не запропонував. Кажуть, що потужності першої і другої поліклініки зможуть перекрити. Вони то зможуть, але там вже є черги кілометрові. А як інші люди прийдуть – то вони взагалі чужі там будуть, їх будуть футболити всі кому не лінь. Де-факто без медичної допомоги залишається до 50 тисяч людей», - каже депутат.

«Гроші виділити – це будь ласка, якщо робити цей реабілітаційний центр на вивільнених площах. Однак таких я там не бачу… Я бачу, що це повзуче захоплення цієї поліклініки, перетворення її на комерційну структуру і на тому все», - зазначає Вега.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
дпз Показати IP 23 Березня 2011 13:50
у нас є депутати Яручик Бунда -може поворушаться? чи знову все на Ткачука кинуть і той все зробить-а вониперед виборами привезуть на джипику шарики роздавати.Чи подвірний обхід зробить Бунда.Бо так хвацько розказувала що довесни світло буде на Божено і Мамсурова -і поки що не видно ні її ні того дядька що з нею ходив.
Я до дпз Показати IP 24 Березня 2011 09:26
Три рази перечитав Ваше повідомлення. Нічого не зрозумів. Якщо вже пишите - то робіть це хоч трішки грамотніше
Виборець. Показати IP 23 Березня 2011 22:43
Яручик вже не мало зробив та й Бунда теж добилась не мало. І Ткачук багато зробив. Не розумію прециндент!!!
Здрастє Показати IP 23 Березня 2011 22:50
Ще б всі зробили стільки для міста скільки зробив Яручик Микола!
А це хто? Показати IP 23 Березня 2011 22:56
)))) А якщо розібратись то хто то такий депутат Яручикбунда??????? Ги ги ги ги ги.
питання Показати IP 24 Березня 2011 11:17
А чи є процедура відкликання з міськради депутата якого ми обирали? Хто підкаже.бо наші наймити на нас не працюють.
Виборець. до питання Показати IP 24 Березня 2011 11:23
Є процедура зустрічі з депутатом. Ткачука можна найти на автосервісі ДПЗ, Яручик напроти майдана має приймальню, Бунда в міськ раді працює вроді в 113 кабінеті. Зустрічайтесь і вирішуйте ато язиком молоти кожен мастак.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus