USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Як мітингувальників не пускали до прокуратури. ПОДРОБИЦІ. ВІДЕО

5 Грудня 2013 16:21
Сотні активістів луцького Євромайдану пройшли колоною центральною частиною міста до приміщення прокуратури в області, згодом - до приміщення Служби безпеки України, а звідти – до офісу Патрії Регіонів.

Так, як інформували Волинські Новини, на Театральному майдані зібрались сотні активістів, яких священики благословили на здійснення ходи, зазначивши, що церква завжди була і буде з народом. У супроводі міліції мітингувальники рушили до прокуратури, несучи з собою імпровізовану домовину Партії Регіонів з портретом Президента Януковича.

Зазначимо, що прокурор області Андрій Парака згодився говорити лише з декількома активістами, не пустивши до себе ні правозахисників, ні представників ЗМІ.
ЧИТАТИ ЩЕ: ЄВРОМАЙДАН У ЛУЦЬКУ. ДЕНЬ П’ЯТИЙ

Більш «дружелюбно» налаштованими виявились працівники СБУ. Начальник Управління СБУ у Волинській області генерал-майор Володимир Мельникович зустрівся з організаторами ходи особисто. Журналістів теж пустили у приміщення, щоправда, попрохали залишити на вахті мобільні телефони.

Біля офісу Партії Регіонів до активістів ніхто не вийшов. Тоді активісти поклали поруч з вікнами імпровізовану домовину з портретом Віктора Януковича та символікою партії, полили бензином, та підпалили.

Після чого організованою колоною мітингувальники, у супроводі працівників ДАІ, рушили на Театральну площу міста, звідки і почалась хода.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 19
укр. Показати IP 5 Грудня 2013 16:50
А я вже і правда злякався .Але коли побачив хто у цих сц..нів за піонервожатого, зразу ж стало весело на душі Тре запропонувати гузям на завтра новий маршрут -у Гаразджу. Вже були і в прокуратурі, і в СБУ.і ПарііРЕГІОНІВ. КРУГОМ ПОСЛАЛИ. МО. В Г АРАДЖІ НЕ ПОШЛЮТЬ(РОЗУМІЮ ЩО ЦИНІЧНО,АЛЕ ДИВЛЯЧИСЬ НА ЦЮ КЛОУНАДУ.........А ЩЕ ДОРОСЛІ ЛЮДИ.
100% до укр. Показати IP 5 Грудня 2013 18:58
зомбі куди не пошли, вони підуть. Оце "майбутнє України", аж страшно
хлопці до укр. Показати IP 6 Грудня 2013 12:23
гроші в касі за тролінг на завокзальній.та в кафе зустріч там же.впірьод.
Сергій Показати IP 5 Грудня 2013 17:16
Треба було ще в Буратіно зайти до козюрки, може б покормив.
Оля Показати IP 5 Грудня 2013 17:25
дивлюсь на цю клоунаду.... і думку гадаю.... Невже люди не мають здорового глузду??? певне героям майдану і стаж іде і зарплата капає, і головне в них час є...на цю фігню.... людям мізки парити... Гузю включи інтернет і подивися на себе зі сторони??
Яник Показати IP 5 Грудня 2013 21:01
Ці діячі самі не знають що хочуть, морочать голову тим дітям, а тим аби на навчання не ходити, дурдом, і що вони добються-а тільки смуту вносять.
квн Показати IP 5 Грудня 2013 21:47
батьки вкладіть своїм дітям в мізки, що гузі, шиби і т.д. і т.п. безмозглі, наглі, брутальні людці.
Саша до квн Показати IP 5 Грудня 2013 21:55
згідний! наглі, брутальні
Саша Показати IP 5 Грудня 2013 21:54
А де Пащенко?
Лучанин Показати IP 5 Грудня 2013 22:15
Подивився новини по ВТ. Якраз показували їх біля СБУ. Спитали в однієї дівчини що вона хоче, сказала що в ЄС, але ж туди ніхто і не запрошує; спитали в іншої чого вона мітингує - відповіла що не знає; спитали в хлопця з ЛТУ - сказав що міліція повинна охороняти порядок, а те що він разом з іншими створює безпорядок він або не знає (не розуміє), або, мабуть, хоче щоб до нього були примінені якісь дії. Ладно, діти, в школі не вчилися, зараз не вчаться - мізків ще немає, але де їхні батьки, невже їм байдуже майбутнє їх дітей?
підтримаєм пр до Лучанин Показати IP 6 Грудня 2013 12:27
в європу разом з росією.дайош єврасаюз від колими до ліссабона!за стабільного клімчука.не вступим в гейєвропи!
групенфюрер гузь Показати IP 5 Грудня 2013 22:49
в гузя чергове загострення шизофренії-треба було ще зайти в ліпіни
лучанин Показати IP 6 Грудня 2013 08:38
А ому вас зобовязані були впускати до прокуратури, міліції, СБУ? Хто ви, врешті, такі? Стадо, яке водить за собою тупий і нахабний до безмежності Гузяка.
а тому до лучанин Показати IP 6 Грудня 2013 12:24
що хтось має чим тобі башляти
Сергій Осійчук Показати IP 6 Грудня 2013 09:07
Громада зверніть УВАГУ: Дуже симптематично коли п. Гузь каже "МИ" або "НАС" і вказує на себе. Давно вже багато звертають увагу та зауважують на фюрерські замашки.
Сергій Осійчук до Сергій Осійчук Показати IP 6 Грудня 2013 09:08
перепрошую: Дуже симптоматично
Сергій Осійчук до Сергій Осійчук Показати IP 6 Грудня 2013 09:13
2 хв. 40 с. 2 хв. 57 с. - 2 хв. 58 с.
то до Сергій Осійчук Показати IP 6 Грудня 2013 12:28
шпіон американський григорій смітюх пр-едупрєждав.слухаємо умних толкових крепкіх господарників
Сергій Осійчук Показати IP 6 Грудня 2013 13:54
Впевнений більшість волинян хочуть, щоб Янукович пішов з посади Президента і не позорив нас українців. Хоча "діяльності" Януковича і його "Сім'ї" як мінімум має бути дана правова оцінка. Враховуючи всі за і проти, людини, яка б краще за п. Гузя могла організувати акції протесту проти діючої влади на Волині немає. Тому хоча б за це треба ПОДЯКУВАТИ! Як казав Янукович ПОАПЛОДУВАТИ.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus