USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.88

Американському дипломату сподобався Луцький ЦНАП

26 Липня 2013 15:23
Насамперед, ІІ Секретаря Посольства США в Україні Грегорі Пфлегера цікавили робота інформаційного терміналу Луцького центру надання адміністративних послуг, як набрали штат працівників і принцип прийому громадян, поінформували у відділі інформації Луцької міськради.
Окрім обговорення питання стосовно політичних та суспільних дискусій навколо 70-их роковин Волинської трагедії, Грегорі Пфлегера зацікавив досвід роботи нещодавно відкритого у Луцьку ЦНАПу.

Американський дипломат разом із першим заступником міського голови Святославом Кравчуком та директором департаменту «Центр надання адміністративних послуг у Луцьку» Ларисою Карп’як оглянули приміщення ЦНАПу.
Грегорі Пфлегер переглянув на екрані інформаційного терміналу адміністративні послуги, які надаються у відомстві. Особливо зацікавився принципом прийому громадян, а також набором штату працівників.

Заступник міського голови Святослав Кравчук поінформував гостя, що Центр вдалося відкрити завдяки зусиллям обласної та міської вдали.

У повідомленні йдеться, що дипломат Грегорі Пфлегер задоволений побаченим. Він подякував чиновникам, які його супроводжували і відзначив прозорість та відкритість Центру надання адміністративних послуг у Луцьку.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Люд Показати IP 26 Липня 2013 18:18
Хай би пожив у нас на 1500 тис. Думка би змінилася

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus