USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Асфальтований тротуар у Луцьку замінять плиткою. ФОТО

15 Травня 2013 18:33
Пішохідну дорогу біля меморіального комплексу «Вічна слава» у Луцьку «замостять» бруківкою.

Про це у коментарі «Волинським новинам» повідомив один із «дорожників», які наразі працюють на об’єкті.

Так, за його словами, невдовзі асфальтове покриття на тротуарі біля Меморіалу вздовж проспекту Перемоги, вулиці Шопена і частини вулиці Некрасова замінять на бруківку. Наразі на місці знаходиться техніка з поміткою «Луцькавтодор».



Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 21
Сергій Показати IP 15 Травня 2013 19:13
Навіщо? Там був нормальний тротуар, краще б відток води зробили як нормальні фахівці , а то бруківку як у 80-х кладуть ,де вони її таку страшну надибали?
Вася Гнидава до Сергій Показати IP 16 Травня 2013 07:06
Ну де там нормальний тротуар? Ви там ходили? Звiсно, плитка погана, але тротуар там ще гiрше.
Саша Показати IP 15 Травня 2013 19:42
Ну так, у когось з керманичів міста неофіційний завод цю бруківку і виготовляє...
Мда Показати IP 15 Травня 2013 19:53
Кругом на дорогах ями, а вони рівний тротуар зривають, щоб підсобити якомусь романюку і його сімї в бізнесі. Коли вже ті кровосісі вдавляться
Чиста правда до Мда Показати IP 16 Травня 2013 11:31
Чиста правда! нема що робити? Жах! Так там нормально ще було...,не найгірше-це точно!!!
Інструктор Показати IP 15 Травня 2013 20:26
сам в шоці. минулого року здається поклали асфальт все чудово було.зараз зривають і кладуть бруківку. ви що там подуріли всі??? кажете грошей немає доріг відремонтувати ..
Лучанин Показати IP 16 Травня 2013 01:14
Шановні прокурори! Ви є у Луцьку? Ау! В місті ні на що немає грошей, а нормальний тротуар мають викласти плиткою, об яку потім прийдеться обривати подошви в не такому вже і дешевому взутті. Хто має наводити порядок серед цих буратін?
Нема їх і не було до Лучанин Показати IP 16 Травня 2013 11:32
Які прокурори? Ви про що? Про вбивць та грабіжників в законі? Ви що? Їх всіх розтріляти та їхні сімейкина пару!
Ірина Показати IP 16 Травня 2013 01:19
Круто!!! Винниченка, Волі... жахливі тротуари! Прошу, пороги оббиваю, щоб абсолютно непрхідну дорогу без тротуару хоч трохи покращили... вже другий рік прошу, а то що таке було?
Вася Показати IP 16 Травня 2013 01:46
Скильки добра не роблять для миста-гавноедам все не так
капецььь Показати IP 16 Травня 2013 09:00
до чого той цирк? як то нема більше куди гроші діти????????%%%%на деяких вулицях нормальних тротуарів нема, а вони плитку будуть класти..приду..ки!
Cтарий Показати IP 16 Травня 2013 09:07
Ви пройдіться проспектом волі від філармонії до облдержадміністрації. Цей тротуар - портрет Романюка і його команди.
Молодий до Cтарий Показати IP 16 Травня 2013 11:00
Дiду, Романюк вже давно сказав, що Волi вiд Шопена до Киiвського м.-ну капiтально реконструюе. Дiду, вiйна вже скiнчила, нашi бо керують. Самостiйна Украiна! Героям Сла-а-а-ава-а-а-а!
Сашка Показати IP 16 Травня 2013 09:48
...і викладають так як на з/д вокзалі по 250 грн./кв.м, при тому сама браківка коштує 90-100, а робота 40-50. Де дівається ще 100 грн. з кв.м., хто знає?
отак а самі винні до Сашка Показати IP 16 Травня 2013 11:36
у кишенях влади,а ще кажуть чого ми так їх не любимо? я їм бажаю за тих 100грн. все життя жити та горя не знати,а Вам,лучани,розуму-коли казали за жида не голосувати, Ви всі арали,що він кращий за Шибу, ну і де це?Пакращення прийшло??? Ну ну...
Ігор Показати IP 16 Травня 2013 09:50
Шановні журналісти! Ви б замість того щоб "новини" в "дорожників" дізнаватись, провели б журналістське розслідування про джерела фінансування даного дійства, ініціаторів, замовників і виконавців. А також власників виробника бруківки. О це були б новини! Вас би читали і поважали!
Упрдор Показати IP 16 Травня 2013 09:55
Дикуни!!! Ви хочете все і зраазу. Так не бувае.Хочемо розвивати на Волині туризм, щоб наповнити місцевий бюджет.Тому привабливість міста треба спочатку зробити там.куди запрошують гостей. де відбуваються події в місті.Дойде черга і до інших місць. Коли роками нічого не робили все було добре. Романюк системний адміністратор, він знае. що робить. В Тернополі, Ів. Франківську. Чернівцях асфальту на тротуарах вже не побачиш,а в Польши і села в бруківці.А ми своїм критиканством знищили фонтан і підземний перехід в центрі,не маемо ні кінопалацу,НІ нормальних спортивних споруд,ні концертного ні виставкого залів Крокуемо до Великої Волині в статусі Луцька як райцентру.
ідіотам до Упрдор Показати IP 16 Травня 2013 11:40
аха ха=) міськ рада-це ви дикуни,при чому в Африці цивілізованіші,ніж ви, ідіоти!!! насмішило потороччя,бо боїться,що повстане народ проти такого! прокуратуру на вас та СБУ!!!
Саша Показати IP 16 Травня 2013 21:47
Упрдор-які ж це батьки так сина назвали, напевно дикуни!?))) Ми не хочемо бути лохами на яких наживаються Романюки, Шиби, та інші.Хто б там не був мало, що зміниться, поки ми самі не змінимось.А до влади потрапляють або бовдури, яких туди проштовхують торгаші для лобіювання своїх інтересів.Як писав О. Пушкін:"Чином от ума избавленые" Або самі торгаші, відомо для чого. А тепер про туристів. Ви їх будете на меморіал гелікоптером доставляти, чи на танку, вони ж по таких дорогах не доїдуть. А якщо доїдуть, то на в'їзді в місто потрібно ставити "специально обучених людей", щоб вони туристам мішки на голову надівали. З якої сторони в Луцьк не в'їжджай стоять руїни, як після війни. Ну на Рівенській трохи парканами позатуляли і то не все. Це називається "панты для приезжих " А не має спорткомплексів, кінотеатрів і іншого, тому що це поки нікому невигідно. Зараз модно "клеїти" горілку і "шліфуватись" пивком тому відкриваються паби, бари і тд. у кожному будинку. А ще модно бути хворим і лікуватися, тому у кожному наступному будинку відкриваються аптеки, з ліками по ціні "збитого літака", а лікувальною дією, як у йоду з ваткою. Ну і на кінець модно ходити до церкви і носити туди гроші, щоб попи мали за, що купувати мерседеси. Тому у кожному сквері будують храми. А в парку 900-річчя, розібрали дитячі атракціони і зробили, самі знаєте, що...
Cаша Показати IP 16 Травня 2013 21:57
А на рахунок Польщі, так там дороги в селах, що у нас і в місті таких немає. А бруківка там сучасна і має естетичний вигляд, а те, що поклали на меморіалі і бруківкою не назвеш. І лежить, "як бик посцяв"!
Александр Показати IP 17 Травня 2013 14:22
Сколько уже лет независимости то, а все в городской раде "дикуни" и "ідіоти". Не мы это! Может князя со стороны позвать (с Донецка)?)) Вот в городе Глупове его жители - головотяпы - так и сделали, и не прогадали! Читаем "Историю одного города" Салтыкова-Щедрина, там есть рецепт правильной укладки брусчатки...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus