USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.15 39.45
  • PLN 9.71 9.93

Асфальтові стахановці по-луцьки. ФОТОРЕПОРТАЖ

5 Грудня 2009 11:03
На календарі грудень, а у Луцьку тривають дорожні роботи. Досі тривають бої на двох фронтах - вулицями Данила Галицького та Героїв УПА.
Учора, через свято Введення, ремонтники вирішили не грішити по-крупному, тому  клали плитку на тротуарі. За цією роботою їх і застав фото об’єктив «ВН».

Директор департаменту ЖКГ Луцької міської ради Іван Кубіцький розповів «ВН» про те, що цього року для ремонту та реконструкції вулиць обласного центру було виділено 6 мільйонів гривень. Ці кошти з’явилися в середині вересня, адже саме тоді до Луцька потрапили гроші від муніципальної позики.


Реконструкція вулиць Героїв УПА, за словами Кубіцького, - на завершальній стадії. Зараз піднімають люки на рівень дорожнього покриття. Довжина вулиці Героїв УПА, - близько 1 кілометра 800 метрів.

І хоча вулицю перейменували кілька років тому, - вказівник продовжує нагадувати про «тоталітарні» назви, яким оголошена нещадна війна.

А ось на вулиці Данила Галицького – ремонт завершений. Вчора працівники «Луцькавтодору» облаштовують тротуари обабіч цієї вулиці плиткою. Приблизна вартість робіт на шляху – 1 мільйон 800 тисяч гривень. Завершити дорожні роботи на цій вулиці планують до кінця року. Проте Кубіцький страхується: «Якщо дозволятимуть погода і наявність коштів». На четвертий день зими погода все ще, хвала небесній канцелярії, дозволяє.

Таку «смугу перешкод» потрібно подолати, щоб дістатися мосту на Гнідаву


А у дорожників був обід. Вони сховалися у «хатку» :-)
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
Юка Показати IP 5 Грудня 2009 14:06
добре, що погодні умови зараз більш-менш сприятливі для такої роботи, а якби постійно дощило чи сніг йшов - дорожники теж працювали б, бо до кінця року треба ж "зарити" тих отриманих 6 млн. грн.
seal Показати IP 5 Грудня 2009 15:00
"Проте Кубіцький страхується: «Якщо дозволятимуть погода і наявність коштів» - Так нашим же дорожникам погода не завада! Хіба ніхто ніколи не спостерігав картини укладки асфальту в калюжі? А про наявність коштів, щось зовсім не зрозуміло, адже сам п.Кубіцький цитую "розповів «ВН» про те, що цього року для ремонту та реконструкції вулиць обласного центру було виділено 6 мільйонів гривень. Ці кошти з’явилися в середині вересня, адже саме тоді до Луцька потрапили гроші від муніципальної позики" (кінець цитати). То, що тих 6 млн гривень уже немає? А, взагалі, добре, що хоч щось робиться. Бо наші дороги схожі на випробувальний полігон для всюдижодів.
ппц Показати IP 5 Грудня 2009 20:00
А хіба це нормально, коли з бюджету гроші виділяються в кінці року? і якщо їх не використати - після НР їх просто небуде!
OrestN Показати IP 5 Грудня 2009 22:39
Можна навести ряд конкретних прикладів, коли гроші громади використовуються неефективно. Хіба це нормально, що в дощ кладуть асфальт на вулиці Данила Галицького? Це ж марнотратство чистої води! Це ж наші з вами гроші, сплачені як податки, закопають у землю, а навесні весь цей ремонт «вилізе боком» тріщинами та вибоїнами... Загальну картину доповнюють забруднені периферійні вулиці Луцька, дороги в незадовільному стані, стихійні сміттєзвалища, недобудований міст від залізничного вокзалу до ринку Варшавський...
Волинянин Показати IP 6 Грудня 2009 04:48
Вбивць УПА вже героями називають...
ЛВ Показати IP 6 Грудня 2009 18:29
На рахунок покладення асфальту в дощ, то хочу сказати, що в мене біля будинку асфальт клали в сильний дощ. Командувала бригадою жіночка. Так я будмав, що там через пів року будуть ями. Вже напевно чотири роки стоїть - не дорога - автобан. Висновок: головне щоб не вкрали а поклаи на дорогу все що потрібно, а дощ - не перешкода.
Таня Показати IP 9 Грудня 2009 13:50
Воно то добре що гроші освоюють, але от де раніше були. Он в Росії сніг випав раптово, за день-два і у нас буде.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus