USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Аварійні балкони у Луцьку ніхто не ремонтує. ВІДЕО

28 Жовтня 2013 10:03
Майже в кожному будинку Луцька нараховується з десяток аварійних балконів. Проте ремонтувати їх ніхто не поспішає - ні власники квартир, ні працівники жеку, - інформує Рівне1.

А тим часом щодня під небезпечними конструкціями, ризикуючи власним життям, проходить сотні людей.

Комунальники ж кажуть, що ремонтувати балкони – зобов’язання самих мешканців. Адже в жеках, навіть, немає таких фахівців, які б могли зарадити невдоволеним лучанам.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
вася Показати IP 28 Жовтня 2013 10:08
а де гроші мешканцям брати? на дітей і їжу комунальні послуги треба нашкрябати, вдіти на зиму сім"ю а ви ше про балкони. хай падають мерії на голову
КЕНТ Показати IP 28 Жовтня 2013 10:16
ЯКЩО КВАРТИРА ПРИВАТИЗОВАНА І Є РЕАЛЬНІ ВЛАСНИКИ КВАТРИТИ ТО ДО ЧОГО ТУТ ЖЕК ??? купляйте арматуру,пісок,щебень,цемент і т.д. і тоді можливо ЖЕК вам і відремонтує в рахунок комунальних платежів (утримання будинку) .................
Гість Показати IP 28 Жовтня 2013 11:15
А,хто вам тепер буде їх ремонтувати.Звичайно ж самі.Це ваші квартири,минули комуністичні часи,хто хитрий той і квартиру на халяву получив і ще ремонту в ній не робив.Друге діло, що не платіть тоді за утримання будинку цим ЖЕКАМ-це нікому не потрібна структура,яка нічого не робить.Вони наглі до пределуц.Зарплати у них по 10 ти сяч у начальства.А не роблять нічого.Хай би всі люди не платили,то можливо це навчило їх щось робити.
А ндрій Показати IP 28 Жовтня 2013 11:16
Цікаво,а хто нам мешканцям села,які за свої кревні побудували халабуди зі всіма зручностями на дворі і ціле життя прокопирсалися в навозі і ледь животіємо на жебрацьку подачку щось,колись відремонтує?
Амєлія Показати IP 28 Жовтня 2013 11:38
Єдиний вихід-страхувати житло ,включаючи балкон.Якщо будинок Жеку напишіть заяву в місьраду.
С Показати IP 29 Жовтня 2013 06:59
Правильно, ЖЕКам потрібно тільки платити за утримування, а утримувати ви повинні все самі

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus