USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.40
  • PLN 9.71 9.93

У Луцьк прибули спецпризначенці? ФОТО

4 Грудня 2013 11:38
Три автобуси із бійцями внутрішніх спецвійськ припаркувались на стоянці, поблизу Волинської облдержадміністрації.

Ще вранці депутат облради Ігор Гузь заявив, що міліція боїться народу. Мовляв, у місто вже прибули війська спецпризначення. І дійсно, журналісти Волинських Новин зафіксували три автобуси з правоохоронцями. Це ПАЗ і Богдан з номерними знаками Волинської області та ПАЗ з номерними знаками Львівщини. Крізь закрити вікна добре видно щити та шоломи.

Правоохоронці поки ніяк не коментують цю ситуацію.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
НЕЛУЧАНИН Показати IP 4 Грудня 2013 14:44
НУ АЯКЖЕ Ж. ВОЛИНСЬКИЙ БЕРКУТ В КИЄВІ, ТО ТРЕБА ЯНИЧАРІВ ПРИВЕЗТИ.
Микола Показати IP 4 Грудня 2013 14:58
Шановні! Гузь у відкриту заявляв про захоплення будівлі на Київському майдані, блокування роботи, в понеділок увірвався у зал де була нарада і з погрозами вів розмову, кожного дня мріє когось з кабінету викинути... І міліція має не діяти? Це цілком нормальна реакція на бодібні дії і гасла!!!
МНС Показати IP 4 Грудня 2013 15:00
Може Гузю ще червоний килим постілити коли він буде бігати по будівлі ОДА?:) Дубинкою вже давно треба йому хребта причесати!!!
іван Показати IP 6 Грудня 2013 12:13
Гузь зовсім з розуму зійшов. Провокує натовп Волинських громадян для зіткнення з працівниками міліції, хоча працівники міліції не причетні до революції, для чого він кричав на майдані те що міліція б"є людей? із за таких як Гузь в Києві постраждали невинні громадяни, потрібно таких як Гузь посилати на беркут щоб вони відчули на собі біль громадян. а не кричати в рупор різні гасла та ховатись за депутатським мандатом.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus