USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.80 9.95

«Бандерштат» не заважав мешканцям зоопарку, - організатори

13 Серпня 2013 15:30
Інформацію про те, що від гучної музики під час фестивалю страждають тварини, прокоментували члени оргкомітету фестивалю «Бандерштат».

Під час прес-конференції оргкомітету фестивалю, що відбулася 13 серпня, організатори прокоментували повідомлення про те, що левиця у луцькому зоопарку протягом декількох днів під час фестивалю не виходила зі свого вольєру.

«Мені цікаво, чому на звірів зоопарку ніяк не впливають щоденні розваги, які тривають у парку з гучною музикою та купою п’яних людей? Коли раз на рік відбувається «Бандерштат», завжди потрібно сказати, що мільярд мурашок постраждав від того, що звучала музика. Чому ніхто не говорить про те, що відбувається щодня?», - зазначила Марина Хромих.

Ігор Гузь зазначив, що жодного разу ані до початку, ані після фестивалю, до членів оргкомітету не звертався ніхто з працівників зоопарку зі скаргами чи пропозиціями. З його слів, місце, яке обрали для фестивалю, ідеальне, адже там наявні усі необхідні комунікації, до нього зручно доїжджати громадським транспортом. Отже, переносити «Бандерштат» за межі Луцька у майбутньому не планують.

«Протягом останніх трьох років фестиваль сформувався як такий, що повинен відбуватися в місті. Тим, хто відвідує фестиваль родинами, зручніше, коли він відбувається у Луцьку, а не за його межами. Запитайте у зоопарку, наскільки протягом цих двох днів у них піднялася виручка за рахунок відвідувачів фестивалю. Ми завершуємо виступи рівно о 23.00 задля зручності місцевих мешканців. Проблема з зоопарком дуже суб’єктивна», - зазначив організатор.

На те, що висунуті претензії суб’єктивні, вказав і Сергій Мартинюк. Він розповів, що міліціонери о 2-3 годині ночі підходили до акустичної сцени та розповідали, що мешканці будинків поблизу телефонують та жаліються, що гра на акустичній гітарі заважає їм заснути. Однак, на проспекті Волі значно гучніша музика з закладу «Опера» опівночі нікому, мовляв, не заважає.

Марина Хромих зазначила, що ніколи не виникало проблем із кінно-спортивною школою, яка розташована на території «Бандерштату». Тварини почували себе добре після фестивалю.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Віктор Показати IP 13 Серпня 2013 16:24
Хто б сумнівався, що відповідь буде "а там іще гірше". Питали їх не про те, чи не заважає музика з опери комусь. Але ж наші не виправлятимуть ситуацію, а тільки тикатимуть пальцем на когось іншого.
да Показати IP 13 Серпня 2013 20:42
Це точно Значить зариганний парк і куча бичків це тільки початок... І За УПА!! еле проти тих Гусей малолетніх

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus