USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

«Здоров’я ведмедів та місцевих мешканців буде в нормі», - організатори «Бандерштату»

25 Липня 2014 07:00
Програма цьогорічного VIІI Фестивалю українського опору «Бандерштат-2014: перезавантаження» буде як завжди насиченою, захід матиме культурно-патріотичний характер. Проте любителям музики тут теж буде цікаво – під час фесту для відвідувачів гратимуть більше 20 гуртів.

Як зазначив арт-директор фестивалю та вокаліст гурту «Фіолет» Сергій Мартинюк, на «Бандерштаті» діятиме 3 арт-майданчики.

Традиційно, буде велика сцена. Тут виступатимуть музичні гурти не тільки зі всієї України, але й інших країн світу. Цього року вперше на «Бандерштат» завітає ірландський гурт «Chuachan», який грає в стилі «фолк-метал». Перший фестивальний день 1 серпня буде закривати гурт «Моторола», 2 серпня – новий проект Олександра Положинського «Був’Є» і гурт «Кому вниз», а 3 серпня – «Скрябін» разом з гостями з Ірландії «Chuachan».

На акустичній сцені в нічний час буде діяти лаундж-зона з «легкою» музикою. На ній, зі слів членів оргкомітету, виступить близько 15 гуртів.

Також діятиме літературна сцена, організацією якої займається луцька поетеса Ганна Луцюк.

Загалом організатори обіцяють насичену програму, яка буде тривати в ці дні практично цілодобово. Разом з тим, арт-директор дійства Сергій Мартинюк пообіцяв, що оргкомітет долучить максимум зусиль для того, щоб не турбувати мешканців зоопарку, який знаходиться поруч з місцем проведення дійства, та місцевих жителів, чиї будинки розміщені поруч.

«Здоров’я ведмедів та місцевих жителів буде в нормі», - запевнив Сергій Мартинюк.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
фест Показати IP 25 Липня 2014 08:28
Головне щоб здоров'я Гузя не постраждало!:)
Анонім Показати IP 25 Липня 2014 08:32
Проведіть той бандерштіт в болоті в якомусь з районів і питання закриється, а то понапиваються бандерштіти і ходитимуть ригатимуть.
Гузю Показати IP 25 Липня 2014 09:28
А що, ведмедям вуха позатикаєш?
Джулія Показати IP 25 Липня 2014 09:51
Все буде якнайкраще :-) Я ЗНАЮ.
123 Показати IP 25 Липня 2014 12:53
Невже не можна ці гроші перерахувати на АТО - це, в першу чергу патріотизм. Або всіх хто там збереться у вагони і на Схід, на чолі з Гузьом, гідний прояв патріотизму.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus