USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

«Бандерштат» перетворили у фестиваль опору

9 Липня 2013 12:37
Фестиваль «Бандерштат» змінює концепцію на «більш ідеологічну». Відтепер у назві фестивалю замість слова «дух» буде «опір».
Про це повідомили організатори під час прес-конференції 9-ого липня.
Зі слів одного із організаторів дійства, депутата Волиньради Ігоря Гузя зміна назви пов’язана із тим, що, на його переконання, за усі роки незалежності держави вже вдалося утвердити український дух. Тож, цього року більше уваги приділять спілкуванню із громадськими діячами, політиками та релігійними діячами, а не лише музичній складовій. «Ми хочемо, щоб патріотична молодь чула цих людей», - додав Ігор Гузь.

Окрім того, він зауважив, що під час заходу вже традиційно буде без тютюну і алкоголю. Мовляв, контролювати це допоможе той факт, що фестиваль буде відбуватися на місці так званого іподрому у Луцьку, територія якого обгороджена.
«Під словом «опір» ми розуміємо готовність опиратися тим силам, які намагаються звернути процеси національного відродження», - підсумував він.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus