USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.15 39.45
  • PLN 9.71 9.93

Біля Луцька будується невідомий об’єкт

3 Вересня 2013 13:59
На земельній ділянці поблизу Гнідавського цукрового заводу ведеться невідомо яке будівництво. Про це йдеться у запиті депутата обласної ради Святослава Боруцького, який він озвучив під час сесії 3 вересня.

«Мешканці мікрорайону Вересневе губляться в здогадках і кажуть, що «там буде ферма, де чи то свиней, чи то корів розводитимуть. Потужна техніка знімає верхній родючий шар ґрунту. Окрім того, роботи здійснюються під ЛЕП високої напруги», − йдеться у зверненні до депутата.

«Офіційної та публічної інформації про будівництво будь-якого об’єкта на вказаній земельній ділянці, чи здійснення інших робіт немає, що спричинило поширення слухів та домислів», − зазначив депутат у запиті.

Лучани просять надати інформацію: що саме будують, хто будує, чи законно це все.

Проте більшість депутатів не підтримали запиту свого колеги від фракції «Свобода».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
Всезнайко Показати IP 3 Вересня 2013 14:10
Це алкаша не повинно турбувати...
Лянка Показати IP 3 Вересня 2013 14:14
Це розбудовується Кромберг з Шубертом.
СВС Показати IP 3 Вересня 2013 15:30
Все покрыто мраком.
Іван Показати IP 3 Вересня 2013 17:38
Це німці в терміновому порядку збільшують потужності свого заводу, оскільки в Тунісі немає дурних і Кромбергу доводиться закрити завод в Африці. Зате в Україні дурнів вистачає, отже пан Кромберг вирішив будуватись. Проте за постійною увагою до власних робітників, німецьким вишколом і пунктуальністю вирішили, що в Україні їм усе можна. Отже будують без дозволу, жодного громадського обговорення не проводилось, відсутня навіть проектна документація. Цікаво чим займається в цей час Держбудінспекція та Прокуратура. Луцькі депутати очевидно більше знають раз не підтримали запит!
ЗМІ Показати IP 3 Вересня 2013 20:24
Красива робота. Згорнули родючий шар грунту, будівельну площадку засипали піском, отже, котлованів не буде. Кругом чисто, ніяких нагромаджень, нічого зайвого, ніякої метушні. Одразу видно, що будівництво веде не штукатур Чорнуха чи брехун-будівельник-невдаха Иванішин. А що будують - ???????. А про що говорить фотосюжет зверху? Про вирощування кукурудзи?
Качмарик Показати IP 3 Вересня 2013 23:57
Це Качмарик собі на вілу будкує завод для рабів
працівник Показати IP 4 Вересня 2013 21:06
ви б краще працювали і дякували тим німцям ....а ні то ідіть шукайте кращих хлібів...скільки назад проситься..а..пошабашили місяць другий і назад в теплу будку..а дисципліна повинна бути.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus