USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.70 39.95
  • PLN 9.70 9.90

Блокада обласної ради закінчилась

3 Грудня 2013 11:14
Блокаду Волинської обласної ради знято. Організатори акції вважають, що вони частково виконали поставлене завдання: людям вдалося висловити свою громадянську позицію, але представники громади так і не змогли зустрітися з головою облдержадміністрації Борисом Клімчуком для переговорів.

Люди проголосували за звернення до депутатів Волинської обласної ради і центральних органів влади, в якому вимагають відставки центральних та місцевих органів влади. Оргкомітет луцького Євромайдану напише відповідне звернення і відравить депутатам облради на сесію, яка має відбутись завтра, 4 грудня.

Після цього організованою ходою мітингувальники пішли на Євромайдан, вигукуючи гасла «Дисціпліна - наш порядок» та «Разом і до кінця».
Разом із студентами в акції брали участь і люди старшого покоління, які вигукували «Дід і баба, батько й мати! Ідіть діткам помагати!».

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 11
Остап Показати IP 3 Грудня 2013 11:51
Гузе, Козюро, Шибо, Бондаре, Пашенко ВИ Ж КАЗАЛИ ЩО БУДЕТЕ СТОЯТИ ДО ВІДСТАВКИ КЛІМЧУКА... В**АЛИСЬ????
ООО Показати IP 3 Грудня 2013 11:55
Так за що ж боретесь?? Невже якщо Клімчук з Войтовичем підуть у відставку - то ми потрапимо в ЭС?? Бондар, Шиба, Грицюк, Банада і компанія знані "разводіли" - знаєм та пам"ятаєм помаранчевих засранців - тільки щось їхні досягнення ніяк не йдуть до памяті. Чи крім як вкрасти портрет Януковича під шумок натовпу розуму ні на що більш не стає????????
дідо Показати IP 3 Грудня 2013 12:04
Цар Борис знову всіх обхитрив. Головне побільше локшини на вуха та посмішок з пошлими жартами.
123 Показати IP 3 Грудня 2013 12:18
Пшик......
Відверто кажучи Показати IP 3 Грудня 2013 12:20
Поки скажені політики не очолили мітинг, було все мирно. Використовують дітей для провокацій, а самі сплять і бачать дорватися до влади. Хай своїх дітей поставлять в перші ряди і гонять на беркут!
дідо Показати IP 3 Грудня 2013 12:49
Якщо зараз Клімчук залишиться на посаді, то Януковича можна вже привітати з другим президентським терміном.
Гузь Показати IP 3 Грудня 2013 12:53
Та замерз я, їйбо, відігріюсь і далі продовжу мій цирк-шапіто
111 Показати IP 3 Грудня 2013 13:58
Організаторам Волинського Євромайдану: Якщо Ви думали,що Клімчук піде з посади сам,то це - дуже наївно. Не ловіть гав, завтра - сесія обласної ради, дивіться не пролетіть і там. Готуйте, реєструйтруйте,говоріть з депутатами.Доручіть виступи авторитетним патріотичним українцям. Успіху! Разом і до кінця !
Перехожий Показати IP 3 Грудня 2013 14:01
Ну і на хр***на було город городити? Якщо вже замахнулись-то бийте. а як не можете-то не підіймайте руку.2004-2009 роки вас так нічому і не навчили.Це тільки укріпляє думку,що всіх-чуєте-всіх сьогоднішніх політиків потрібно викинути на смітник. Повинне бути не переформатування влади,азагальне оновлення політичної еліти.Після сьогоднішнього волиняки від вас відвернуться-згадаєте мої слова.
наметове містечко са Показати IP 3 Грудня 2013 16:07
у наметовому місечку знаходяться лише партійні діячі і представники християнських організацій. всім їм байдужі проблеми громади. і їх не цікавить нічого окрім партійної кормушки до якої вони звикли. тому і не будуть працювати разом із громадою Луцька і області. а будуть малювати один одному писки і танцювати під час рефолюції...
правда Показати IP 3 Грудня 2013 17:11
А от як виглядають справжні "тітушки" яких Гузь злякався!:) Це справжні мужики, а не ...дітвора! http://www.youtube.com/watch?v=XJhkvZFjMXs

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus