USD 39.00 39.37
  • USD 39.00 39.37
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Бондар подарував школам електронні підручники. ФОТО

1 Вересня 2010 14:09
Громадське об’єднання «Луцьк – наш дім» під патронатом депутата Волинської облради Володимира Бондаря 1 вересня подарувало усім школам Луцька комплекти електронних підручників.

Особисто Володимир Бондар презентував під час урочистостей з нагоди Свята знань подарунок у своїй рідній школі №16, у якій він закінчив перших три класи.

До комплекту увійшло до 70-ти дисків з різних предметів, починаючи від української та іноземних мов та закінчуючи музичним мистецтвом. Підручники орієнтовані не лише на випускників, які цьогоріч змушені послуговуватися електронними підручниками, а й учнів менших класів.

Володимир Бондар зазначив, що освіта йде в ногу з часом, тому нові технології стануть в пригоді для здобування нових знань на більш якісному та інноваційному рівні. Наприклад, для першокласників та учнів 2-4 класів, програми насичені яскравими картинками, ілюстраціями та музичним супроводом.

Для учнів старших класів на дисках більше інформативності. Такі підручники стануть зручними для особистого розвитку та навчання дитини. Або ж якщо школяр пропустив урок – він зможе легко його надолужити за допомогою диска вдома.

Вчителі у комп’ютерному класі з електронними книжками мають можливість навчати до 11 учнів. А також проводити віртуальні лабораторні роботи з фізики та хімії, оцінювати знання.

Володимир Бондар привітав усіх присутніх зі святом, побажав школярам приходити на навчання в гарному гуморі, вчителям гарного здоров’я і терпіння, а випускникам – підкорювати все нові вершини.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 20
Я Показати IP 1 Вересня 2010 14:39
Ого! Бондар провчився тільки перших 3 класи????? А далі сил не вистачило?? ))))
))) Показати IP 1 Вересня 2010 14:53
сонечки, коментуйте якось менш тупо чи шо ))) Налькович у 14-й довчився і це всі, хто малює тут камєнти, знають. а стібатись можна і розумно.
парторг Показати IP 1 Вересня 2010 17:27
А стібаються ті, хто по замовленню, а таких вистачае - більшість!
Тадам Показати IP 1 Вересня 2010 18:52
Якийсь файнющий тут вийшов - як хлопчисько. Я ось так переглядаю коменти часто і думаю,що навіть блага якась річ, хай і під вибори навіть - спаплюжується наніц коментами. В Бондаря дві вищі освіти... Це так, між іншим. І він цілком пристойно вчився в школі. Не бризкайтесь так уже. Прибережіть на 2 місяці жовчі. А то раптом забракне!
DS Показати IP 1 Вересня 2010 21:51
А костюмчик після прання не попрасували Бондарю. А стосовно подарунків молодець. Тільки чи дістануться вони звичайним дітям - типу моїх. Чи замкнуть в бібліотеці на замок і віддаватимуть дітям директора і завучів.
гігант мислі до DS Показати IP 2 Вересня 2010 08:42
Про це вчора Бондар на Аверсі говорив. Обіцяв, що все буде чьотко! Поживем - побачим... Аби вчителі навчились користуватись!
просто вчителька Показати IP 2 Вересня 2010 08:22
А я дякую! Нехай і перед виборами, але подарунок дуже актуальний і потрібний.На майбутніх виборах мінімум на один голос у Бондаря стало більше! Ще раз дякую!
Я Показати IP 2 Вересня 2010 08:40
Не стібатися, кажете? В мене брат в нього 4 місяці без зарплати маслав, як кінь. І це факт. І не треба тут розказувати, який він крутий, дві освіти і всі діла. Як така людина може пертися на якісь вищі посади, якшо своїх же працівників не цінує. Так шо стібатися буду скільки захочу. І не по замовленню, а від щирого серця )))
реаліст Показати IP 2 Вересня 2010 09:17
байдуже, як він вдягнутий і чи побритий і т.д. як мона було загребти стіко землі в гараджинськом плодорозсаднику і після того на люди виходити? ну злодій просто - а хоче в мери? але ж в нас презумпція і криша...
deMotivator Показати IP 2 Вересня 2010 10:08
отчего такое ощущение, что когда Бондарь разговаривает, кажется, что он во рту что-то еще дожевывает... Распасся на государевой службе - скоро в телевизор не влезет. Мда... Может Столяр не на того поставил - с таким работнеГом есть опасность, что финансовое положение поправить не удасться)))
Стійкий марксист Показати IP 2 Вересня 2010 12:48
Щодо кількох освіт, то їх сьогодні можна купити, не виходячи з київського метро. А щодо котеджу в гараджинському лісі, то це особлива любов Бондаря до "елітної нерухомості", про яку в деталях розповім на сторінках преси під час передвиборних перегонів.
ПіРЇна Показати IP 2 Вересня 2010 14:31
А чому, коли йдеться про підручники просто, всі чомусь починають зазирати в рот, в ніс, у вуха, дивитись на костюм і зазирати на елітну нерухомість в ГараЗДЖинському лісі (якщо вже на те пішло)? Хоч би хто по ділу написав.... Бо електронні підручники - це добре. І на тлі дарувальників грошей у конвертах і годинників наручних вчителям бодай одна людина зробила щось і для дітей. Респект, Налькович. А поправитися чи схуднути - то вже питання пятнадцяте. Не треба на цьому спекулювати. Бо гидкувато...
Читач Показати IP 4 Вересня 2010 08:59
В одному із інтерв'ю Бондар розповідав, що під час навчання в СШ 14 тікав через вікно з уроків математики, фізики, а любив лише фізкультуру і співи. Пам'ятаєте по фільму - для покращення дикції шарики в рот запихали. Ось Бондар їх запхнув , коли став нардепом і забув вийняти, тому таке враження у deMotivatora
СВ Показати IP 4 Вересня 2010 15:32
Бажано самому Бондарю прочитати цей підручник, корисно. в школі ж друкованих не читав
))) до СВ Показати IP 4 Вересня 2010 22:44
нарешті гарний стьоб, дякую!
відповіль Показати IP 5 Вересня 2010 17:20
де бондар взяв гроші вкрав коли працював губернатором
Я Показати IP 6 Вересня 2010 12:16
ПіРЇна: Хай би краще дав талановитим учням пару річних стипендій, толку було б більше, і самі б собі книги придбати могли б.
Богдан Показати IP 6 Вересня 2010 19:08
Добре видно,чий ви рупор.Шкода,що так вляпались,хІба що за грошІ.
ПіРЇна Показати IP 7 Вересня 2010 10:27
Я: Хай би краще оте, і хай би краще оце!!! От всі люблять давати поради і знають, головне - ЯК! Якби... Не люблю умовного способу. Більше до душі конкретні справи. Окремі стипендії - обраним. А в тексті написано, що за одним підручником в класі можуть вчитися 11 учнів одразу. Ввімкніть калькулятор...
Aspirans Показати IP 28 Вересня 2010 09:51
"А також проводити віртуальні лабораторні роботи з фізики та хімії" - скоро в нас вся прмисловість стане віртуальною

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus