USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Учні 9 і 10 класів вчитимуться за новими підручниками

17 Серпня 2017 21:25
Нові підручники для дев’ятикласників вже отримують луцькі освітяни. Якщо ж усім книг не вистачить на початок навчального року, то в кожній шкільній бібліотеці можна буде скопіювати електронний варіант та користуватися ним на уроці.

Про це йшлося під час засідання постійної комісії Луцької міської ради з питань соціального захисту, охорони здоров’я, материнства та дитинства, освіти, науки, культури, мови 17-го серпня.

«Нові підручники матимуть 9 і 10 класи. Наразі ми отримуємо підручники по 9 класах. Якщо всіх не буде вистачати, то з районів нам можуть дати, якщо хтось замовив більше від потреби. Окрім цього, всі матимуть змогу отримати безплатно електронний варіант. Для цього в кожній бібліотеці школи є комп’ютери й там будуть окремо зберігатися підручники. Відповдіно, кожен вільно зможе їх скопіювати й потім на уроці користуватися зі своїм гаджетом», розповіла начальник управління освіти Зіновія Лещенко.

ЧИТАТИ ЩЕ: МАЙЖЕ ТРЕТИНА ОСВІТЯН У ШКОЛАХ ЛУЦЬКА – ПЕНСІОНЕРИ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
мама дитини Показати IP 17 Серпня 2017 22:05
Мені дуже сподобалось " кожен вільно зможе їх скопіювати й потім на уроці користуватися зі своїм гаджетом». А хто оплатить батькам купівлю і подальший ремонт тих "гаджетів."? Моя дитин анавчається по їхній "новій програмі" і з підручниками кожного року проблеми. Знову побачимо половину в вересні а іншу - в лютому? А дитина, користувалась планшетом, так за рік 2 рази міняли екран, тому що діти носячи в рюкзаках гаджети придавлюють їх, або хтось із однокласників ненароком може скинути. Хто має забезпечити дітей книгами чи потрібно сходити кудись де "гаджети" видають ?
777 Показати IP 17 Серпня 2017 22:06
Знову хтось на книгах "бабла" підніме. От же, ці бідні київські освітяни, тільки те і роблять, що програми міняють.
питання Показати IP 18 Серпня 2017 07:00
А хто поверне дітям зір, "посаджений" з тими "гаджетами"?
Старшокласниця Показати IP 18 Серпня 2017 11:37
Щодо планшетів-я ношу планшет із 6 класу.Якщо з ним поводитись справді акуратно і не гратись ним на уроках-ніяких проблем. Особисто у мене зір не падав :) Цікаво щодо нових підручників на 10 клас: здається,в цьому році 10ті класи ще йдуть по старій програмі...Які ж тоді нові підручники можуть бути?)

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus