USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

«Були випадки явних зловживань», - Шиба про землю

24 Березня 2011 14:58
Колишній луцький міський голова Богдан Шиба сказав, що у попередній міській раді були випадки явних зловживань у земельних питаннях, у яких правоохоронці не довели справу о кінця.

Про це Шиба заявив в інтерв’ю газеті Волинь нова
«Як міський голова я був ініціатором багатьох розслідувань, в тому числі і тих, що стосувалися земельних оборудок», - сказав екс-мер Луцька.

«Вважаю, що були випадки явних зловживань, порушень законодавства, але, на жаль, правоохоронні органи не довели до кінця цих справ», - додав Шиба.

«А треба, щоб депутати теж відчували невідворотність покарання, тоді зникнуть маніпуляції в кулуарах міської ради та домовленості з боку окремих груп депутатів. А як перевірити, хто чий родич?», - сказав Богдан Шиба.

Окрім того, Шиба спростував інформацію, що – він «десь поблизу Боратина побудував маєток і навіть з Театрального майдану вивозили залишки асфальту на дорогу до його садиби».

«Дорога до Шиби - це вулиця Коперника, де я взяв у кредит квартиру і ще багато років буду його виплачувати. Я не вважав за можливе прихопити державне житло чи будувати, вибачте, бандитськими методами. Я вже двадцять п'ять років як державний чиновник і ніде та ніколи не будувався», - сказав Шиба.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
до Шиби Показати IP 24 Березня 2011 15:20
у нас чиновники голі як церковні миші всі- а от їх безробітні родичі люди дуже навіть заможні там і хатинки-веселинки і ще багаааааацько чого є.
ZZZ Показати IP 24 Березня 2011 16:28
Перевірте колишнього депутата Козлюка на рахунок землі...
Йа до ZZZ Показати IP 24 Березня 2011 16:32
Скільки ділянок у нього? 2 чи 3?
Чому? Показати IP 24 Березня 2011 20:07
А скільки відвертих зловживань заветував екс-мер? Чому всім він відмовляв у наданні земельної ділянки, пояснюючи що нема землі, а ізбранним невідомим громадянам Луцька чомусь дозволяв отримати землю?
Соратник шиби Показати IP 24 Березня 2011 20:53
Звісно, вес чесно. На шибу немає ділянок оформлених на його імя в Луцьку. Натомість вони оформлялись на інші прізвища. Це практика яка при ньому розквітала. Він давав вказівки нам оформляти комунальне майно і землю на конкретні прізвища, родичів окремих депутатів та лівих осіб.
знання сила Показати IP 24 Березня 2011 23:10
до відому народу-теперішній ,депутат-свободівець,голова депутатської бюджетної комісії о.чернецький володіє земельною ділянкою на перехресті вулиць рівненська-дубенська-київський майдан , перед багатоповерхівкою, і що він там зробив?, провів благоустрій,влаштував гарний газон, ага дождетесь!!! хоча би прибирав і косив, як не як центр міста. а ви про колишніх, "теперішні" теж не кращі. будете їздити містом придивіться, хіба що нагнуть комунальників прибирати ділянку пана дупутата
Йа до знання сила Показати IP 25 Березня 2011 01:37
Чернецький купує 10 соток з аукціону за 170 тисяч гривень. За Шиби купа 10 соток депутатам чиновникам і лєвим особам розходилися направо і наліво. На халяву
Сергій Показати IP 3 Квітня 2011 23:12
ДЯКУЮ Б.ШИБІ ЗА ДОРОГИ В ЛУЦЬКУ-НАПЕВНО,ОСТАННЯ РАДІСТЬ-КРАЩИХ ВЖЕ НЕ БУДЕ

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus