USD 39.80 40.10
  • USD 39.80 40.10
  • EUR 39.90 40.20
  • PLN 9.85 10.10

Частину плати за «комуналку» можна взяти з адмінвидатків, - депутат

5 Березня 2013 18:31
Підвищувати тарифи на утримання будинків ЖЕКами можна буде на меншу суму, якщо переглянути статтю адміністративних витрат комунальників.
Таку думку висловив депутат Луцької міської ради Андрій Калахан під час засідання за круглим столом на тему «Тарифи на утримання будинків та прибудинкових територій» 5 березня.
Нагадаємо, що у січні цього року на під’їздах будинків з’явились оголошення щодо підвищення тарифів на комунальні послуги. Після чого лучани розпочали відмовлятися від комунальних послуг.
За словами обранця громади, за підсумками 2012-ого року у порівнянні із попереднім роком на 20% збільшилися адміністративні витрати комунальних підприємств Луцька.
«Це не мала сума. Можливо, тут є певний резерв, де можна думати, як не підвищувати тарифи, або не підвищувати на такий розмір, як це пропонується», - зауважив Андрій Калахан.
Нагадаємо, нові тарифи на комунальні послуги діятимуть з 1 квітня цього року у разі погодження членами виконкому, засідання якого відбудеться завтра, 6 березня.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
Лучанин Показати IP 16 Березня 2013 20:33
Соколовська Л.М. виступає за підвищення тарифів на утримання будинку мабуть через те, що проживає у власному будинку в м.Ківерці, а тому не бачить і не цікавиться, що дані послуги ЖЕКом не надаються і на проплачені гроші по існуючих тарифах.Може краще змінити заступника міського голови? Вона ж не ходить по підїздах, дворах бо ні в чому не розбирається і боїться, що люди заплюють очі. Та й міський голова дальше свого Буратіна не бачить або ж його мучить будун...
Калахану, Григоренку, Осіпову Показати IP 16 Березня 2013 20:36
Дуже дякуємо, що відстоюєте інтереси громади. Ми з Вами... поборемо корупцію міської влади та виженемо Соколовську в Ківерці разом, нехай лузає динькі де**льна пенсіонерка
Токар Показати IP 16 Березня 2013 21:25
А чого Соколовська Л.не говорить, що на утримання будинку йде тільки 10 відсотків від сплачених мещканцями грошей, а решті на зарплату працівникам ЖЕКу, міської ради. Скільки ми будемо Вас утримувати. Де то відано, щоб директор ЖЕКу получав 8 тис. зарплати, коли люди живуть за межею бідності на мінімальну пенсію або зарплату далеко не потягнеш. Скільки ж та Соколовська Л. яка колись робила разом зі мною токарем на заводі буде нами керувати, бездар. Вона ж вже пенсіонерка давно, яого ви її ще тримаєте в міській раді. Це доказ того, що вся влада корумпована і живе по понятіях, для себе, а не для людей. Ну що ж наш час настав. будемо гнати вилами, іншого не дано... Самі ви ж міську раду не покинете сволочі.Будьте ж ви прокляті самозванці.
Громада Показати IP 16 Березня 2013 21:39
Вигнати незнайку Соколовську Л. не тільки з міської ради, а й Луцька і все буде добре. Живе в приватному будинку, а хоче на людей повісити підвищення тарифів, щоб більше набивати кармани.В мутній воді добре риба ловиться, а в міського голови завжди голова мутна, бо мало коли тверезий буває, того й роблять хто що хоче. Хто тарифи піднімає, хто посаду купляє, хто землю в парку продає і взагалі кожен міській раді з таким головою набиває собі кишені. Може йшов би ти на три букви, от тоді тоді і було б все добре для громадя, а не для вас облюдків.
Жильці Показати IP 19 Березня 2013 20:41
А чого всі мовчите, виходьмо під міську раду і щось робімо спільно, а то кожен дивиться один на одного і сопе в дві дирки, а влада розперезалася і робить що хоче. Хіба Соколовська Л. є спеціаліст, спеціаліст є Кирильчук.
Соня Показати IP 19 Березня 2013 20:59
Сокловську сказали тримати, ті що через неї рішають сві і не пніться люди
ХХХ102 Показати IP 19 Березня 2013 21:01
Соколовську попросили притримати на посаді для вирішення особистих бізнесових справ, так що як би ви не писали вона ще посидить, хоча і шкодить людям. Для цього вона і призначена.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus