USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Через бурульки лучани нарікають на погоду й ЖКГ. ФОТО

18 Лютого 2010 17:04
Через величезні бурульки, які наросли за останні два тижні через раптове потепління, мешканці будинку №4 на вулиці Гордіюк, з під\'їздів не виходять, а вибігають, пригинаючи голову.
Наразі, коли вдень тримається плюсова температура, гігантські бурульки обламуються під власною вагою. Глиби льоду, ламаючи козирки під\'їздів, падають і від удару об землю розлітаються як шрапнель.
Станіслав Потайчук, директор ЖКП №11, до якого належить небезпечний об’єкт, запевнив, що до будинку №4 просто «не дійшли руки».
«За минулі два дні ми встигли збити бурульки з будинків на вулиці Наливайка і Конякіна. Однак працівників катастрофічно не вистачає. Вчора обійшли й частину вулиці Гордіюк, зокрема будинки №8 та №2. Завтра ж приступимо до Гордіюк 4 і 4а», - запевнив Потайчук.




 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Микола Показати IP 18 Лютого 2010 18:10
Руки у него не дошли. Пусть расскажет родителям пацана, на которого лед упал http://www.volynnews.com/news/cp/13212/ Зато тарифы повышают, е-мое. Ставили бы за такое к стенке - придумали бы где людей найти. Покажите мне хоть одного наказанного начальника ЖЕКа (за нецелевое использование, за бездеятельность, за неоказание услуг и т.д.)
Вікінг Показати IP 18 Лютого 2010 21:38
Сьогодні ішов зі знайомими біля одного будинку на Винниченка і за метрів 10 від нас як шандарахнуло зверху. Борульок так на кг.20-30. Добре, що нікого не було в зоні падіння, а так вже і швидку не треба було б викликати. За ті тарифи, які платимо, то можна після кожного снігопаду чистити все. Кооперативи треба створювати жильців, але вони все роблять, щоб людям ставити палки і щоб не дуже кортіло такі житлово-комунальні кооперативи створювати.
Куратор Показати IP 19 Лютого 2010 09:29
Ну, дивлячись на фотографії, бурульки з балконів люди і самі могли б позбивати, а не вибігати з під’їздів, нарікаючи на комунальників. Якщо можна і самому для себе щось зробити, то чого біди чекати?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus