USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Чому проспект Перемоги досі не відремонтований. ФОТО

14 Серпня 2013 17:23
Пандуси на переходах проспекту Перемоги у Луцьку обіцяють доробити за місяць. По нинішніх же, кажуть, незручно рухатися будь-кому, - інформує Четверта влада.

У департаменті житлово-комунального господарства обіцяють, що пандуси для зручнішого пересування людей з обмеженими можливостями на проспекті Перемоги дороблять у серпні-вересні.

Так, після капітального ремонту частини проспекту Перемоги в обласному центрі пандуси на пішохідних переходах залишаються занедбаними.

Капремонт завершили майже два місяці тому. Чому роботи виконали не повністю ЧЕТВЕРТА ВЛАДА запитала в заступника директора департаменту ЖКГ Луцької міської ради Миколи Осіюка.

«Їх будуть ще дороблювати, вони не подороблювані. Плануємо в серпні-початок вересня зробити там їх. Їх допрацюють за рахунок коштів на капітальний ремонт.», - каже посадовець.

Щодо затримки, то посадовець зауважив: «Так виходить, автодор має там ще деякі, ну не важливіші, а інші об’єкти. Але мають доробити це все. Там на 172 тисячі гривень цих робіт і вони мають доробити і потім з інвалідами має бути прийомка цього всього. Так як ми по Рівненській проводили, по Волі і так далі».

Нагадаємо перший заступник голови міського голови Святослав Кравчук під час відеочату на Волинських Новинах зауважив, що акти виконаних робіт прийматися не будуть допоки вздовж дороги не облаштують пандуси.




Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Дуся Показати IP 15 Серпня 2013 09:22
А зупинки на пр.Перемоги?Хто їх відремонтує.Виходиш в болото.Ніякого асфальту практично немає.Калюжі і купа щебіню.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus