USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Перейменування частини проспекту не створить проблем лучанам

9 Червня 2015 09:22
Частину проспекту Перемоги пропонують перейменувати. Відтак у Луцькій міськраді запевняють, що це не створить жодних проблем мешканцям міста.

Присвоїти і'мя Василя Мойсея частині проспекту Перемоги пропонуватимуть під час сесії луцької міськради.

Про це під час оперативної наради в Луцького міського голови 9 червня повідомив секретар міської ради Сергій Григоренко.

З його слів, він подаватиме проект рішення на найближче пленарне засідання міськради, у якому пропонуватиме перейменувати відрізок проспекту від кільця поблизу «Променя» до будівлі історичного факультету СНУ імені Лесі Українки для вшанування подвигу Героя Небесної Сотні Василя Мойсея. Зі слів секретаря міськради, це не спричинить жодних незручностей мешканцям, адже на вказаному відрізку немає житлових будинків, а розташовано лише декілька адміністративних будівель. До того ж, по проспекту на меморіальному комплексі «Вічна слава» поховано Василя Мойсея. Таким чином, мовляв, перейменування не створить незручностей та допоможе виконати побажання президента щодо вшанування Героїв Майдану.

Нагадаємо, зокрема, пропонується проспект Перемоги розділити на дві частини. Тобто, відрізок від Історичного факультету Східноєвропейського національного університету імені Лесі України до шляхопроводу матиме нинішню назву зі збереженою нумерацією будинків. А от частині проспекту від кінотеатру «Промінь» до Історичного факультету пропонують присвоїти ім’я Героя України Василя Мойсея.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
україна Показати IP 9 Червня 2015 10:02
Я дивлюсь тим йолупам зайнятись нічим,то давайте для галочки вулиці перейменуємо....бред скільки є важливих проблем в луцьку а ніхто не хоче вирішувати.
рома Показати IP 9 Червня 2015 10:15
на яку вулицю переименувати хочуть?
бетонна огорожа, від Показати IP 9 Червня 2015 10:53
коментар було видалено
свг Показати IP 9 Червня 2015 11:08
якщо перейменовуватито на всіх хто загинув аробити з одного якогось вдола це маразм. хочете прогнутися назвіть-проспект Героїв Революції Гідності.
доброзичливий Показати IP 9 Червня 2015 15:16
а як же пам'ять усіх інших полеглих воїнів? Чому такий егоістичний підхід? Невже просто ноги об пам'ять наших дідів повитираємо? Чим вам перемога не вгодила? Кидайте це "мракобесіє"! На Театральній площі розважальні концерти перед дошками вшанування героїв тепер проводять, невже не можна мізки включити?
БЕРКУТ Показати IP 9 Червня 2015 20:40
Приберить цього Григоренко - скоро рідну мати перейменуэ....
1111 Показати IP 15 Червня 2015 23:26
Маразм чистої води. Нема чим в міськраді займатися... Нагальні проблеми вирішуйте!!!! Дурдом!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus