USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Чому у маршрутках Луцька не оголошують зупинок

11 Серпня 2013 14:31
Мешканці Луцька помітили, що не у всіх маршрутних таксі № 8, 10, 15, 9, 17 і деяких інших оголошуються зупинки, інформує ВолиньМедіа.
Цю ситуацію прокоментував заступник Луцького міського голови Тарас Яковлев. «Можливо якісь технічні несправності. У нас уже на всі автомобілі зроблено, щоб оголошувалися зупинки. Можливо, в деяких автобусах технічні несправності, які виникли на днях. Можна перевірити, але мали б у всіх оголошуватись. Я відправляю своїх працівників з управління транспорту. Вони здійснюють постійний моніторинг і всі ті недоліки усувають. Я думаю, там тиждень-два і ми з цим непорозумінням справимося», - сказав чиновник.
У повідомленні йдеться, що 4 липня, під час відеочату у ВолиньМедіа, Тарас Яковлев назвав конкретну дату, з якої мали оголошуватись зупинки у всіх маршрутних транспортних засобах Луцька.
«Що стосується оголошення зупинок: не всі ще наші транспортні засоби мають оголошення зупинок. Влада обіцяє до 1 серпня це зробити. Ми з цим завданням зобов’язані справитись і на сьогоднішній день жодних перепон, щоб це зробити немає. Я думаю, що ми це зробимо навіть раніше», - заявив Яковлев.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Лучанин Показати IP 11 Серпня 2013 18:11
Хай би Яковлєв нікого не посилав.а пішов сам подивився.Зупинки мало в яких маршрутках маршрутках оголошують.Я ізджу кожен день і маю можливість чути.
сонечко Показати IP 11 Серпня 2013 19:16
А водителям некогда отвлекаться на то,чтобы объявлять остановки.Они же если не по телефону разговаривают,то устраивают гонки на дорогах,то деньги пересчитывают.А если еще они будут объявлять остановки ,то даже страшно себе представить...
Лучанин Показати IP 11 Серпня 2013 19:40
Єдине де чув оголошення зупинок крізь музику, так це на 9 чи 9а маршруті і то грамотність страждає. Є ж офіційні назви зупинок. Хтось перевіряв відповідність сказаного та реальної назви зупинок. Чи теж працівники посилались та глуховаті - недочули?
Проясню ситуацію... Показати IP 11 Серпня 2013 19:50
Яковлев далекий від реальної ситуації ,яка склалася з перевізниками і з підприємством "Візор".На сьогоднішній день на цьому підприємстві ніяких робіт по озвучці не виконується,тому що у них всі спеціалісти розрахувалися через "високу" зарплату,яку їм виплачував Чухрій С.С.(директор)
Фанат "Візора" Показати IP 12 Серпня 2013 08:32
І не дай Бог Вам на Візорі сайт мати - от там пипець ще цікавіший - 3-4 дня сайт в дауні, всім пофігу - адмін "на лікарняному і нічого не зробить, а я сайтами не занімаюся вааще".
Квітка Показати IP 13 Серпня 2013 09:39
Яке оголошують зупинки,вони навіть не зупиняються на тих зупинках,поки не натиснеш кнопку,нащо тоді ті зупинки?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus