USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.96

Чутки про відміну маршруток №9 та №9а дещо передчасні

31 Грудня 2009 11:36
Луцька влада поки що не збирається закривати автобусні маршрути № 9 та № 9а.
 
Директор Луцького підприємства електротранспорту Костянтин Патрикеєв спростував інформацію в ЗМІ про негайне зняття з рейсів маршруток до Липин. Ніхто не збирається відміняти маршрути № 9 та № 9а. Хоча ці маршрути є збитковими, проте лучанам буде чим доїхати із міста у село Липини.
 
«Таке питання навіть не стоїть. А щодо комісії, котра вивчала фінансовий стан підприємства електротранспорту, то її висновки носять рекомендаційний, аж ніяк не наказовий характер», - сказав керівник тролейбусного депо..
Він зазначив: якщо навіть такі маршрути зникнуть, то «місто цього не відчує». Замість цих рейсів створять новий маршрут. Тобто, без маршруток людей не залишать.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Hatahama77 Показати IP 31 Грудня 2009 12:14
Кльово. Але який ЗМІ написав про "негайне зняття маршруток № 9 і 9а"? По-моєму, це якась помилка))) Бо про таку можливість писав ВІП, його інформацію розповсюдили ВП, ВН, ЛІП, деякі газети. Але про негайне зняття цих маршрутів інфи я не стрічав
Знаючий Показати IP 31 Грудня 2009 16:41
Маленькі "Богдани"-дев'яточка їдуть битком забиті... Збиткові. Водіям не платять зарплату, от вони і тирять
Українець Показати IP 31 Грудня 2009 18:06
А навіщо закривати один маршрут,щоб відкрити інший?На скільки я знаю,9і9а це самі врожайні маршрути,тому їх і прибрав Шиба до своїх ручок.Просто нездари не вміють працювати.Віддайте маршрути 9і15 підприємцям,як раніше,і вони покажуть Шибі і Патракеєву і Кубіцькому як заробляти гроші а не соплі жувати.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus