USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Чи доремонтують проспект Перемоги у Луцьку? ФОТО

17 Липня 2013 16:14
Тротуари й перехід навпроти будинку № 9 та 5-ої школи залишилися зруйнованими. Попри те, що проспект Перемоги фактично відремонтували.

Так, на сайт видання «Комунальний патруль» написали мешканці проспекту Перемоги, які, мовляв, турбуються за зовнішній вигляд вулиці.

Адже, як повідомили лучани, комунальники відремонтували дорогу проспекту Перемоги, а от тротуари та перехід навпроти будинку № 9 та 5-ої школи залишилися зруйнованими.

Також місцеві мешканці скаржаться на в’їзд на територію школи №5, адже там замість асфальту - одні ями, а в дощову погоду, за словами перехожих, тут взагалі не можна пройти. Лучани просять місцеву владу та підприємство «Луцькавтодор» повернутися з робочими матеріалами, технікою та довести до ладу пішохідний перехід і тротуар біля воріт школи №5.

У коментарі «Комунальному патрулю» заступник начальника управління ЖКГ Луцької міської ради Микола Осіюк розповів, що на проспекті Перемоги ще не завершені ремонтні роботи. Адже там планують зробити пониження та ремонт тротуарів. За словами посадовця, роботи будуть завершені до кінця липня.









Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
жкг Показати IP 17 Липня 2013 16:45
Коля за всіх віддувається.
Анжела Показати IP 17 Липня 2013 20:20
А ті хто приймає рішення по тротуарах не ходить, їм аби дорога була нормальна.
Віра Показати IP 17 Липня 2013 22:05
Вулицю Привокзальну в районі моста теж начебто відремонтували. А так звана "прибудинкова територія" ( трішки вбік, що примикає до траси) зруйнували асфальт ось уже поспіль два роки, і не заасфальтують болото ( низина) і калюжу, через яке важко перейти до сміттєвих контейнерів. І нікому немає до того діла: Жек вказує на водоканал, а водоканал навпаки. В Управлінні ЖКХ не реагують на звернення. Це ж не післявоєнний час, щоб борсатись по бездоріжжю!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Лучанин Показати IP 18 Липня 2013 02:15
А проспект Молодi коли доведуть до путя?
Місцевий Показати IP 18 Липня 2013 02:23
Не тільки з виїздами проблеми. Зупинка ДТСААФ в напрямку варшавки - з тротуара сиплеться щебень на проїзжу частину та розбиває її. Скоро прийдеться робити ямковий ремонт. Одночасно з асфальтуванням пр.Перемоги Луцькавтодор успішно зруйнував прибудинкову територію по Винниченка 49. Вже місяць там не тільки, як і раніше, можна глину місити в дощову погоду, а й можна ноги переламати через вириті ними ями, бо поребрики вони кудись вивезли. До якого року липня вони й там закінчать остаточне руйнування?
Романчик Показати IP 18 Липня 2013 11:18
Щоб були гроші на ремонт наших доріг, треба знизити ціни на все. І не красти їх, починаючи від кабміну, олігархів та закінчуючи місцевою владою.Но це - дас іст фантастіш!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus