USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Чиновники та правоохоронці не шкодували рук і взуття. ФОТО

20 Квітня 2010 13:14
Сьогодні на вулиці Набережній заступник міського голови Борис Сорока для того, щоб організувати посадку дерев за участі працівників управлінь міської ради, використовував мегафон.

Згодом під’їхав луцький міський голова Богдан Шиба, його заступники, а також начальник луцького міськвідділу міліції Роман Крохмаль з підлеглими. Пізніше підключили «важку артилерію» - загін студентів біологічного факультету ВНУ імені Лесі Українки.

Богдан Шиба оцінив прибрану попередньо територію, спустився до берега річки Стир, узяв лопату і почав копати. Першим посадив червоний дуб.

«Я саджу дерева кожної весни. Цього року це моє перше дерево. У мене рахунок йде вже на тисячі, а, може, й на десятки тисяч», - каже міський голова. Він зізнається, що на своєму подвір’ї йому не доводилось садити дерева, аргументуючи це тим, що пізно приходить додому, а вдосвіта йде на роботу, тому «за всім, що робиться на подвір’ї, спостерігаю вночі».

Десь роздавали рукавиці, але чиновники та міліціонери Луцька не пошкодували ні взуття, ані рук. Меншість з рукавицями, більшість – без, у новому взутті, або у «змінці» взяли лопати в руки і посадили березу, червоний дуб, вільху, ясен та клен.

Борис Сорока повідомив, що заплановано посадити близько півтори тисячі дерев на вулиці Набережній, а також у районі заплави річки Стир, що біля «старого міста».

Головний спеціаліст Волинського обласного управління лісового та мисливського господарства Володимир Неводнічик каже, що «всі ці саджанці вчора викопувало близько ста наших людей, щоб сьогодні посадити тут. Цим деревам потрібно близько 15-20 років, аби досягти висоти 8 метрів».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
Любі свині Показати IP 20 Квітня 2010 15:35
Як вже задовбала ця показуха!!!
льоля Показати IP 20 Квітня 2010 18:13
мабуть зручно в колготках і туфлях на підборах садити дерева??? оце показуха..ппц
Влад Показати IP 20 Квітня 2010 19:26
Козырные жопы-лихие дела.Одно из фото хочеться назвать:"Кишеня,Лопата,и шиба"
Любі друзі Показати IP 20 Квітня 2010 23:12
Двох копають-один встромляє!Молодці,далеко підуть!
LEX Показати IP 21 Квітня 2010 09:01
Показуха, однозначно.
Модельєр Показати IP 21 Квітня 2010 13:20
А в Крохмаля туфлі із шкіри пітона чи страуса?
Пересічний Показати IP 21 Квітня 2010 15:49
Ого, то Шиба за все життя насажав теж купу дерев? Ще один математик.
goodok Показати IP 21 Квітня 2010 16:40
звичайно що показуха, але ж скільки дерев посадили! молодці!))) далі всіх треба погнати з лопатами в допомогу автодору, асфальт вкласти по місту. Потім всю "банду" в парк сміття збирати... і отак все все все по місту поробити (вдумайтесь яка економія буде!!!), а вкінці всі в міськвідділ зізнаватись хто скільки вкрав, "взяв" або "позичив". В результаті в нас буде прекрасне гарне місто і прозора чесна влада)))

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus