USD 39.35 39.65
  • USD 39.35 39.65
  • EUR 39.57 39.70
  • PLN 9.80 10.00

Чиновники зустрінуть Великдень масштабною толокою

24 Березня 2010 13:09
Міські чиновники до Пасхи обіцяють ліквідувати стихійні сміттєзвалища, встановити додаткові урни для сміття і фарбувати більшість лавок міста.
Заступник луцького міського голови Борис Сорока окреслив те, що потрібно зробити у місті до Великодніх свят. Він розповів, що місто перезимувало без особливих проблем. Зокрема, вдалося уникнути підтоплення міста. Бо на вулиці Городецькій вирито два місця для збору води, укріплена дамба у Центральному парку культури і відпочинку імені Лесі Українки, запрацювала насосна станція.
Проте, як гриби після дощу, з’явилися стихійні сміттєзвалища, купи листя, гілля, піску біля тротуарів. У луцьких чиновників залишився тиждень, щоб все налагодити.
«Треба закрити всім кабінети і вийти на очищення територій. Розмовами в кабінеті порядку не наведемо», - сказав Борис Сорока. Він зауважив, що особливо над благоустроєм мають попрацювати комунальні підприємства міста, «Зелене господарство», «Луцькспецкомунтранс».
Прибрати потрібно парки міста, у них варто побілити дерева. Варто прибрати на кладовищах, пофарбувати лавочки, знаки на виїзді з обласного центру, попрацювати на ринках, автовокзалах.
Сорока не бачить принципової позиції працівників муніципальної поліції. Адже у місті продовжують розклеювати оголошення на стовпах, парканах  та опорах ліній електропередач. Він закликав муніципалів до 2 квітня провести відповідне обстеження Луцька.
Також головний еколог міста нагадав, що в Україні зросли штрафи за порушення правил благоустрою. Штрафи для громадян становлять від 340 до 1 360 гривень, а для посадових осіб – від 850 до 1 700 гривень.
Міський голова Богдан Шиба зауважив, що власникам торгівельних закладів на центральних вулицях міста «нічого не станеться, якщо вони підметуть тротуари біля своїх магазинів чи кафе або облагородять квітник».
«Якщо буде не бажання – кажуть мені. Треба повернути бажання людям жити у власному чистому місті», - сказав Богдан Шиба.
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
ChESTEEr Показати IP 24 Березня 2010 14:12
Буду надіятись , що все встигнуть зробити до свята ))
Куратор Показати IP 24 Березня 2010 16:17
А мене більше цікавить коли ж пофарбують огорожі вздовж доріг. Вже років три не фарбувались огорожі мостів - від пр. Перемоги до пр.Соборності, через р.Стир на вул. Шевченка і вул. Ковельській, тай інші думаю також. Там все так облізло, що скоро залізо гнити почне від дощів. Якщо ці коментарі читає наша влада - хай зробить висновки!
небайдужа Показати IP 24 Березня 2010 18:01
Луцьк на привеликий жаль як один великий смітник і ситуація не змінюеться в ліпшу сторону Брудні узбіччя доріг засипані сміттям Наприклад вулиця Кравчука-маршрутки 31,16 Брудні вулиці і такі самі брудні маршрутки, в яких задихаешся від пилу А хто за це відповідае взагалі???

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus