USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Дарст-кафе біля РАГСу перевірить комісія

4 Серпня 2010 12:34
Депутати Луцькради 4 серпня не підтримали проект рішення про скасування Луцькрадою дозволу на розміщення підприємцем Ткачуком С.М. літнього кафе біля РАГСу.
Рішення про скасування дозволу ініціював депутат Андрій Козюра. За його словами, він керувався зверненням жителів будинку на проспекті Соборності, 16, що межує з кафе.
Мешканці обурюються, що в кафе, де мали б проводитися ігри з дартсу та пропагувати здоровий спосіб життя, насправді «пивняк, де спортивними змаганнями і не пахне». У зверненні також йдеться, що нетверезі відвідувачі шумлять до ночі, від біотуалету кафе смердить, а деякі відвідувачі справляють нужду у кущах.
Під зверненням підписалися 42 представника квартир будинку по Соборності, 16. Натомість депутати Юрій Корольчук та Віктор Юрченко попросили додати до звернення завірені акти про порушення, як доказ, що вони таки були.
Депутат Анатолій Бубенщиков запропонував взагалі звільнити ділянку біля РАГСу від будь-яких кафе, адже тут необхідно забезпечити вільний в’їзд та паркову для весільних кортежів.

Депутати запропонували натомість розглянути це питання детальніше на профільних комісіях. В тому числі робити виїзні засідання. До складу такої погодилися долучитися депутати - начальник військового шпиталю Олександр Хоменко та претендентка на пост начальниці управління муніципальної поліції Світлана Мамосюк.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus