USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Де можна клеїти агітки в Луцьку

27 Листопада 2013 07:03
У міській раді визначили місця для розміщення передвиборної агітації.
Нагадаємо, 12 січня 2014 року відбудуться проміжні вибори депутата Луцької міської ради по одномандатному мажоритарному виборчому окрузі №5. У 2010 році там переміг журналіст Андрій Калахан, який пішов з життя через рак легенів 3 листопада.
Агітаційні матеріали можна буде розміщувати на зупинках громадського транспорту «Луцький національний технічний університет» та «Вулиця Львівська». Задля цього, департаменту житлово-комунального господарства, житлово-комунальному підприємству №2 доручили встановити у цих місцях тумби для оголошень, - повідомляє прес-служба міськради.
Окрім того, департаменту ЖКГ та ЖКП №2 доручили познімати усі агітаційні матеріали з 24.00 10 січня.
Якщо ж матеріали передвиборчої агітації будуть розміщені не у визначених місцях, то комунальники їх знищуватимуть. Для цього щотижня до 10 січня здійснюватимуть рейди.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus