USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

День Конституції: як його відзначатимуть у Луцьку

26 Червня 2013 13:11
День Конституції в Україні відзначатимуть вже у цю п’ятницю, 28 червня. У Луцьку відбудуться урочисті збори в драмтеатрі та покладання квітів до пам'ятника Михайлу Грушевському.

Про це йдеться у відповідному розпорядженні, яке підписав Луцький міський голова Микола Романюк.

Тож, квіти покладуть до пам’ятного знаку борцям за волю і незалежність України та до пам’ятника першому Президентові України Михайлу Грушевському. А в обласному академічному музично-драматичному театрі імені Тараса Шевченка відбудуться урочисті збори з нагоди 17-ої річниці Конституції України.

На будинках Луцька традиційно вивісять державні прапори.

У місцях відпочинку дітей організують тематичні заходи, присвячені висвітленню історії вітчизняного конституційного права, роз’яснять їм основні положення Конституції України.

Окрім цього, у Луцьку організують тематичні книжкові виставки, присвячені 17-ій річниці Конституції України, презентації книжкових видань та оформлення тематичних стендів у бібліотеках міста. А також - виставку архівних документів.

Таке святкування обійдеться у 500 гривень - саме стільки витратять на корзини з квітами.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
ВН Показати IP 26 Червня 2013 13:35
Перш ніж назвати Грушевського президентом,рекомендую прочитати Конституцію,яка була прийнята 29 квітня 1918року Центральною Радою.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus