USD 38.80 39.10
  • USD 38.80 39.10
  • EUR 38.80 39.20
  • PLN 9.80 9.98

День пам'яті та примирення у Луцьку. АФІША

4 Травня 2016 10:13
З нагоди Дня пам'яті та примирення і 71-ї річниці Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні у Луцьку відбудеться низка заходів.

Про це повідомили у відділі інформаційної роботи міської ради.

Так, 6 травня об 11 годині відбудеться покладання квітів до братських могил, пам'ятників, пам'ятних знаків у мікрорайонах міста.

8 травня о 9 годині - панахида за загиблими та покладання квітів до пам'ятного знаку “Поранений солдат” на меморіальному комплексі “Вічна Слава”.

Також 8 травня о 22 годині на Театральному майдані відбудеться концертна програма “1939-1945. Пам'ятаємо. Перемагаємо”, а о 23 годині - мистецька акція “Перша хвилина миру”.

9 травня о 10 годині відбудеться вшанування пам'яті жертв Другої світової війни та покладання квітів на меморіальному комплексі “Вічна Слава”.

О 15 годині у парку культури та відпочинку імені Лесі Українки розпочнеться святковий концерт.

У бібліотечних закладах міста відбудуться виставки літератури, зустрічі з ветеранами, години пам’яті, інші тематичні заходи, присвячені Дню пам'яті та примирення та 71-й річниці Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні.

У загальноосвітніх навчальних закладах, позашкільних установах міста проведуть тиждень Пам’яті, тематичні заходи, пов’язані з історичними подіями Другої світової війни, зустрічі з ветеранами війни, виховні години з залученням бійців АТО.

9 травня буде забезпечено безкоштовний проїзд ветеранів війни, учасників бойових дій та осіб прирівнених категорій у міському пасажирському транспорті та таксі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Клава Показати IP 4 Травня 2016 11:55
Який на х..... "ДЕНЬ ПАМ'ЯТІ ТА ПРИМИРЕННЯ ", - ЦЕ ВЕЛИКИЙ ДЕНЬ ПЕРЕМОГИ !!!!!!!!!!!
ввк Показати IP 4 Травня 2016 18:20
Ну так вдінь колорадські стрічку і йди святкуй дєдоваєвака
ні, Показати IP 4 Травня 2016 22:58
Стрічку одягати не буду, пісні співати не буду. ДЛя мене це свято, а не цирк. В церкву піду і помолюся за тих, хто не дожив до Перемоги, до памятника квіти віднесу. Не треба все з політичної дзвіниці міряти.
Бохдан Показати IP 5 Травня 2016 07:26
З ким примірення з націфашистами !!!
Валя Показати IP 5 Травня 2016 22:05
Люди будьте милосердними ідякуйте тим хто дав нам багато років миру !майте совість не гнівіть бога!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus