USD 39.75 40.09
  • USD 39.75 40.09
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.92

Депутат хоче взнати, чи могли бути міліціонери провокаторами

26 Червня 2013 11:17
Депутат міськради попрохав ідентифікувати провокаторів, яких працівники МВС нібито привезли на патріотичний захід «Ніч у Луцькій тюрмі».
Із відповідним запитом депутат Павло Данильчук звернувся до начальника Луцького МВ УМВСУ у Волинській області Василя Марчишака під час 42-ої сесії міськради 26 червня.
Як розповів Данильчук, він розуміє, що на різноманітних офіційних заходах мають бути присутні правоохоронці. Утім, він зазначив, що його здивували події, які відбулися під час патріотичного дійства «Ніч у Луцькій тюрмі». Мовляв, міліціонери в патрульній машині привезли на захід декілька осіб в спортивній формі, один з них спровокував «ситуацію». А правоохоронці підтвердили, що вони знають провокатора.
Тож, обранець громади хоче дізнатися, хто ж ці люди у спортивних костюмах і чи є вони працівниками МВС.
Запит депутата його колеги підтримали.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus