USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.72 9.93

Мер Луцька роз’яснив, чи треба покидати магазини під час повітряної тривоги

24 Березня 2022 10:44
Якщо під час повітряної тривоги у Луцьку люди перебувають у магазині, який має сховище або розташований у підвальному приміщенні, то краще перечекати тривогу там. Власників та адміністраторів торгових закладів закликають не виганяти людей на вулицю.

Про це під час ранкового звернення розповів міський голова Луцька Ігор Поліщук.

Також він звернувся до роботодавців, закликавши їх не боргувати людям зарплату, якщо є можливість її заплатити вчасно.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Юлія Показати IP 24 Березня 2022 11:24
В АТБ на вулиці Конякіна тільки починається повітряна тривога людей виганяють на вуляцю, а самі ховаються, мами з дітками змушені під відкритим небом перечікувати повітряну тривогу - це жах! Ніхто не пропонує укриття!!!
Іван Показати IP 24 Березня 2022 12:07
Ну якраз з Сільпо в Промені виганяють і зачиняють магазин...
Наталія Показати IP 24 Березня 2022 14:13
Сільпо взагалі нахабно людей тримають на вулиці! Самі в укриті, а решта їх не цікавить! Люди по год стоять та чекають ввійти до магазину!
Внутрішній голос Показати IP 24 Березня 2022 19:38
Як це сільпо і атб виганяє людей? Люди що стадо баранів? Взяли всі разом і очікуємо на місці, якщо це безпечне місце завершення тривоги. Хто що зможе зробити? Це ж очевидне наражання людей на небезпеку, за таке і по шапці можна отримати заслужено!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus