USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Депутата Москвича зобов’язують відремонтувати спалену зупинку

17 Травня 2010 18:36
У Луцькій міській раді чиновники шукають шляхів, щоб депутат ради Дмитро Москвич довів до пуття зупинку громадського транспорту «Центральний ринок», яка є власністю депутата.

Про це йшлося під час засідання міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.

Начальник управління з надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення Олександр Рой розповів, що будівля зупинки поблизу Центрального ринку згоріла дощенту. Тому залишки даху довелося розібрати. Вражає й антисанітарний стан території навколо зупинки.

На засідання комісії запрошували депутата Луцькради Дмитра Москвича. Проте він не з’явився на обговорення.
Під час засідання присутнім нагадали, що зупинка громадського транспорту перебуває у приватній власності Москвича.

«Потрібно розпочати процес вилучення земельної ділянки через суд. Стидно!», - сказав заступник міського голови Борис Сорока.

Начальник Держкомзему у Луцьку Богдан Кухарчук нагадав, що раніше Москвич перебував під вартою і не міг займатися благоустроєм зупинки. Також він не сплачував земельний податок. Тому депутати вирішили зобов’язали сплати податок, а якщо цього не станеться, то розпочати процес вилучення.

Начальник відділу благоустрою департаменту житлово-комунального господарства Луцької міської ради Ольга Люфт запропонувала ініціювати звернення від однієї депутатської фракції у міськраді до іншої, аби врегулювати це питання. Сорока переконаний – це нічого не дасть.

У підсумку вісім із одинадцяти присутніх членів комісії вирішили до 31 травня зобов’язати Дмитра Москвича привести зупинку громадського транспорту до охайного вигляду.

Контроль за рішенням поклали на головного архітектора міста Георгія Шевчука. А далі – вирішувати за ситуацією. Подумають міські чиновники і над тим, щоб підключити до розв’язання ситуації санстанцію та міліцію.

Нагадаймо, що минулоріч міський голова Богдан Шиба розповів, що зупинка перебуває в оренді в депутата Дмитра Москвича.

«Попередження йому про те, щоб вона була приведена до нормального стану було надіслано ще в листопаді минулого року. Договір з ним буде розірвано і цю зупинку за літо буде приведено до нормального стану», - сказав тоді мер.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Масквіч Показати IP 17 Травня 2010 20:21
...ото....той...пастіраю спартівні брюкі....адєну любіму футболку...бл...і на....приведу ту бл...зупинку в парядак понял-да?
правдолюб Показати IP 17 Травня 2010 20:41
не знайомий з мускаликом і не пострждалий цікаво а Москвич часо не снідаЄ немовлятами, пропоную зібрати комісію
Лучанин Показати IP 17 Травня 2010 20:46
Совісті в тих депутатів немає, Москвича тільки СБУ розпакувало. Звідкі в нього гроші на ремон? (((
moskal Показати IP 17 Травня 2010 20:52
поцілуйте мене в ...лоба! Ви мені казли хотіли ще пароплава спалити днями. Фіг вам
* Показати IP 17 Травня 2010 21:11
Щось все погоріло у шановного депутата: і зупинка, і бригантина, напевно прислів'я спрацювало - " на ... і шапка горить"
Andrrey Показати IP 18 Травня 2010 20:18
іНТЕРЕСНО В МОСКВІЧА У ДОМА ТАКИЙ САМИЙ "ПОРЯДОК"???????????

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus