USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.62 39.90
  • PLN 9.75 9.90

Депутатів Луцькради побільшає на 5

30 Липня 2010 14:06
Замість 45 депутатів у шостому скликання Луцької міської ради засідатимуть п’ятдесят обранців громади.
Таку пропозицію до Волинської облради, що встановлюватиме 27 серпня на сесії чисельність депутатів в радах області, ухвалила Луцька міська рада.
Нагадаємо, що згідно з новим законом про вибори до місцевих рад, Луцьк, що має населення близько 200 тисяч, може мати від 40 до 60 депутатів. Нині міських депутатів - 45.
Пропозицій щодо кількості було три. Першу озвучив депутат Андрій Козюра, який закликав зменшити склад до 40 осіб, мотивуючи це тим, що у мерії є проблеми з забезпеченням канцтоварами, а також тим, що доведеться обладнувати додаткові місця. Міський голова Богдан Шиба пропонував склад у 48 депутатів, проте його позицію не підтримали.

Збільшити на п’ять депутатів, тобто до 50, закликав Сергій Григоренко. Він зазначив, що повинна бути рівна кількість депутатів, аби рівно поділити їх на округи. Григоренко каже, що рішення є нагальним і голова облради Анатолій Грицюк «вітає пропозиції знизу, так як там видно краще скільки має бути депутатів».
Щодо забезпечення місцями та канцтоварами депутат переконує, що якщо додаткові ксерокопії 100-200 листочків на кожну сесію допоможуть вирішити важливі для міста питання – вони потрібні. Також, Григоренко каже, що Козюра, рахуючи кількість крісел не врахував місця у президії. Тому додаткових обладнувати не треба.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Муня Показати IP 30 Липня 2010 15:41
І тут казюра обламався!!!!!Ура скоро вибори.
зеля Показати IP 30 Липня 2010 17:36
Тепер моє місце у списку БЮТ до міської ради точно прохідне. Дякую колегам, що дали змогу і далі з лоточників бабло зашибати)))
чесний Показати IP 30 Липня 2010 17:39
Ви там всі сволота. Мало Вам, то Ви на бабло лучан собі місця з нагрілими кріслами збільшуєте, щоб красти далі. Міри у Вас і прокурора на Вас не має!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus