USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Депутати дозволили реконструкцію ЦУМу. ОНОВЛЕНО (15:03)

26 Січня 2012 14:10
Депутати Луцької міської ради з першої спроби не змогли ухвалити рішення щодо надання дозволу ЗАТ «Універмаг «Луцьк» розробляти проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки для реконструкції нежитлового приміщення з добудовою на вулиці Степана Бандери, 2а. Щоправда, вже по обіді депутати таки проголосували «за».
Про це йшлося під час 20 сесії міськради 26 січня.
Для того, щоб ухвалити рішення про надання цього дозволу або заборонити починати розробку проекту землеустрою, двічі забракло голосів депутатів.

Після того, як обранці громади проголосували вперше, і для позитивного рішення голосів не вистачило, поставити це питання на повторне голосування запропонував «фронтовик» Павло Данильчук.

Передувала другій спробі депутатів визначитись дискусія щодо доцільності надання дозволу. Так, «свободівець» Юрій Вега зауважив: «Там не все так гладко в плані оспорювання території. Там є особа, яка мешкає поруч, і теж претендує на цю територію».

Начальник управління земельних ресурсів мерії Сергій Шабала пояснив, що спір дійсно триває, однак не стосується безпосередньо території, про яку йдеться у проекті рішення.

Однак друга спроба голосування результатів не дала ‒ депутати фактично не ухвалили рішення. Тобто, обранці луцької громади не надали дозволу, але й не відмовили ЗАТ «Універмаг «Луцьк».

Як повідомив кореспондент «ВН», приблизно о 14.55 Луцька міськрада за пропозицією Андрія Козюри таки надала дозвіл ЗАТ «Універмаг «Луцьк» розробляти проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки для реконструкції нежитлового приміщення з добудовою на вулиці Степана Бандери, 2а. Рішення депутати ухвалили без обговорення.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
Капець Показати IP 26 Січня 2012 14:31
От уже і починає прояснюватись щодо ЦУМу! І "пан" Вега тут як тут зі своїми пятьма копійками.
Здрасте до Капець Показати IP 26 Січня 2012 15:11
Вега в даному випадку помиляється? в чому?
ІЗЯ Показати IP 26 Січня 2012 14:37
Запара... ще з підприємцями з ЦУМу не розрахувався, а тут ще й ціна питання за землю росте?!!
Знаючий Показати IP 26 Січня 2012 17:30
Опа-стьопа, а проти проголосувала група Никитюка - Гриб, Григоренко, Бондарук, Волик, Пекарський, Савчук, Самуляк, Семенюк і Цимбалюк.
Микола Показати IP 26 Січня 2012 17:38
Панове, мова не йде про реконструкцію ЦУМу, мова йде про розширення території за рахунок міської (подозрюю і не лише) землі. Цум, до наданої території просить ще 4,5 сотки землі. Вчителі не мають зарплат, а от власникам ЦУМу землю безкоштовно - носенс! Вважаю, що цю землю ЦУМ (його власники) можуть без проблем викупити скажімо за 300 тис. грн (це приблизна ринкова вартісь цієї землі станом на сьогоднішній день) - хоч якась підмога вчителям!
Патруль Показати IP 26 Січня 2012 18:05
Палиця спрацювала з третього разу...
революціонер Показати IP 26 Січня 2012 18:20
Я теж хочу бути благодійником отримуючи землю в центрі міста безкоштовно!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus