USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Депутати Луцькради не голосували «за хамство»

9 Вересня 2013 17:13
Окремі заходи запобігання несприятливій екологічній ситуації, запропоновані депутатом міськради Андрієм Осіповим, його колеги знову не підтримали. Це вже стало гарною традицією під час другого пленарного засідання 44 сесії Луцької міської ради.

Молодий юрист трішки дозволив собі зайвого у палких промовах: «Якщо комусь заважає акторська професія голосувати… Якщо Вас уповноважила громада, це не означає, що Ви можете хамити. Я знаю недалеких юристів і дуже мудрих акторів. Що стосується цього рішення, то воно правильне, але після ваших заяв про «дикунство» я буду голосувати «проти», − зазначив секретар міської ради Григорій Пустовіт.

«Не треба ображати людей, депутатів, хто якої професії. По-друге, про цей проект постанови Ви отримали відповіді за моїм підписом. Чекаємо заключення комісії, про це теж поінформуємо. Я не бачу необхідності голосувати. Проект робиться в два етапи. Перший, що я обіцяв, буде до першого листопада, друга частина – до грудня.
Я ще не знаю де брати гроші. Там лише на першу чергу – каналізація – треба 17 мільйонів. Проте вона не буде працювати без твердого покриття із зливною каналізацією. І яка загальна вартість ми ще не знаємо», - прокоментував Луцький міський голова Микола Романюк.

«Проектом передбачена каналізаційна насосна станція, що відкачувала би воду, але вона стоїть на території Заборольської сільської ради. Вони погодилися передати цих дві сотки, але бюрократія у земельному законодавсті. Необхідно робити господарсько-побутову і зливову каналізацію в комплексі. Два рази копати – недоречно», − пояснив начальник управління капітального будівництва Луцькради Леонід Карабан.

Також необхідно передбачити резервуар для очисних споруд, який би міг прийняти раптовий скид води у випадку серйозних злив.

«Я в жодному випадку не шкодую за сказане. Якщо ми з серйозними обличчями обговорюємо якесь рішення, а потім не висловлюємо свою позицію, то як інакше назвати таких депутатів», − сказав Андрій Осіпов.

Проект рішення знову не набрав більшості – за нього проголосували 14 депутатів. Детальний список тих, хто не підтримав рішення можна побачити на сайті міської ради. Зауважимо лише, що його не підтримав і міський голова.

«Романюк не голосував, бо Романюк займається роботою, а не політикою, і все у Вас буде нормально», − запевнив Микола Романюк.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 11
Факт Показати IP 9 Вересня 2013 17:26
А якою саме Романюк займається роботою і яке вона має відношення до життя міста?
дідо Показати IP 9 Вересня 2013 17:42
Підняти тариф для всіх лучан на 17 мільонів,та зробити каналізацію на Володимирівській.
Лучанин Показати IP 9 Вересня 2013 22:03
Пустовіт, як голова міської партії "Батьківщина" взяв Осіпова у список депутатів, а тепер обзиває. Це свідчить про його ПУСТО-ПОРОЖНІСТЬ!
Юля Показати IP 9 Вересня 2013 22:12
Знову Осіпов обіс**я!
Ти - мошенко Показати IP 9 Вересня 2013 22:20
Юлі не личить обзивати людей і того, хто їм допомагає! А то люди подумають, що Юля сама з.....
...чех... Показати IP 9 Вересня 2013 23:18
.. а, що це за вираз?..."молодий юрист"....комунікабільніше потрібно до людей, яку таку професію обрали і нею живуть.....
Житель малоомелянівського масиву Показати IP 9 Вересня 2013 23:38
Осіпов обманює людей постійно. А жителі масиву на жаль думають, що він щось вирішить. ВИРІШИТЬ - депутатський округ для виборів у слідуючу каденцію. А на проблеми людей йому начхати. Це він уже робив не раз, продаючи гуртожитки разом з людьми.
Олег Показати IP 10 Вересня 2013 07:11
Осіпов Андрій дуже серйозна людина. Він щиро вболіває за результати роботи міськради. Він багатьом людям допоміг. Серед депутатів є багато непотребу, вони заздрять зляться і шкодять осіпову. Але люди усе бачать бо достатньо просто подивитись на тих Григоренко Гриба Пустовіта Шибу
олегу Показати IP 10 Вересня 2013 08:21
Та зніміть нарешті рожеві окуляри-ніколи такі"Осіпови" не думали,а тим більше не робили щось для людей.Головна їх мета-привернути до себе увагу,щоб їхні прізвища були на слуху,а виконання своїх пустопорожніх обіцянок-справа другорядна.Вжеби він замовк,надоїв.Ганьба всім "осіповим"!!!!!
БЮТівцям до олегу Показати IP 10 Вересня 2013 09:17
Коли ви вже наведете порядок в себе? Грибки та пусто-порожні віти доведуть до дерибану і без освіти!
читач Показати IP 10 Вересня 2013 09:34
та ті депутати всі брехуни, вони тільки за себе переживають, а на людей їм наплювати.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus