USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Депутати провалили сесію

21 Липня 2010 11:23
Позачергова сесія Луцької міськради, яка запланована на 21 липня, не відбулася – забракло обранців громади.

Із 45 депутатів зібралося 23 обранці. На сесії повинні були скасувати ряд рішень про виділення земельних ділянок, які, за словами прокуратури, належать не місту Луцьку, а прилеглим територіям.

Окрім цього, були винесені протести прокурора проти продажу підприємцю Пилипу Євдокимову земельної ділянки для будівництва на проспекті Волі, 4в.

Реєстрація депутатів розпочалася з запізненням в 46 хвилин. Фіксували депутатів чотири рази. Перші три реєстрація показувала, що у залі присутні 24 депутатів, тобто достатній кворум для відкриття сесії.
Проте, за словами депутата Юрія Довгуна, нелогічно розглядати протестні питання, які приймалися 30-ма депутатами.
«При кворумі в 24 депутати неможлива дискусія. Це буде не логічно, до того ж у подальшому можуть бути юридичні спори», - зазначив депутат.
Отож, при четвертій реєстрації один із обранців вийняв картку. І система «Віче» зареєструвала 23 депутати. Процес тривав шість хвилин.
Наступна сесія відбудеться 28 липня.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus