USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Волинські депутати вкотре зірвали сесійне засідання

29 Квітня 2015 11:01
Волинські обранці громади «переходять в площину» недієздатності, не зібравшись на сесійне засідання. Варто зауважити, що «бідову» 34-ту сесію Волинської обласної ради зривають уже вчетверте.

Однак перші три рази сесія стала неповноважною після обідньої перерви, саме тоді, коли депутати планували розглянути питання про легалізацію бурштинового бізнесі.

Нагадаємо, раніше Інформаційне агентство Волинські Новини повідомляло про те, що 20 березня 2015 року «депутати-туніядці» не з'явилися на сесійне засідання після перерви на обід. Ймовірно, таким чином вони продемонстрували власне небажання вирішувати скандальні «бурштинові питання».

Аналогічний інцидент трапився й 2 квітня. Тож, коли голова облради переніс засідання на 16 квітня, депутати взялись «махлювати» з картками, аби продовжити сесійне засідання після обіду: їх лишали у системі, а самі не були присутні в залі. Втім, третє пленарне засідання знову «зірвали» й бурштинові питання вкотре не розглянули.

Тож і сьогодні, 29 квітня, обранці громади не поспішали активно працювати, і, якщо під час першої реєстрації за станом на 10:09 у сесійній залі було 36 депутатів,
на 10:16 – 38, то вже після оголошеної перерви,
на 10:33 – 35 депутатів.
Ясна річ, що за таких обставин, згідно із законом, сесія - неповноважна.

«Така ситуація виникає через те, що є багато питань, над якими довго триває обговорення. Окрім того, попереду вибори й депутати вже розпочали свою піар-компанію та навмисне затягують сесію. Також до мене четверо депутатів подзвонили і попередили, що не будуть сьогодні присутні через важливі особисті причини», - повідомив у власному коментарі Інформаційному агентству Волинські Новини голова облради Валентин Вітер.

З приводу того, що є думки, мовляв, сесію «зривають» через питання, які стосуються дозволів на видобуток бурштину, Вітер каже так: «Можливо і є в цьому зерно істини. Але я вважаю, що ці «бурштинові» питання взагалі треба зняти, бо Верховна Рада прийняла з цього приводу відповідний Закон, і його треба вивчити та прийняти нам, відповідно, міри». З цього приводу дуже обурився депутат Віктор Шумський, який встав із місця і вигукнув, мовляв, таку неефективна раду уже давно пора розпустити.


Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 16
Патріот Показати IP 29 Квітня 2015 11:14
ВОНИ ХОЧУТЬ ПЕРЕВИБОРІВ.Може це дійсно правда бо злодіїв які неможуть поділити бурштин між собою аж забагато там зібралось.А Столяр с.ка щей прийшов,щоб на нього тінь з бурштином непадала.
Анонім Показати IP 29 Квітня 2015 11:16
О це так да! напевно знову не було грошей приїхати на сесію. Ганьба нам Волиняни! Читаємо і все....
223 Показати IP 29 Квітня 2015 11:16
Це справа СБУ , хай розберуться хто воду каламутить.
Вася-тракторист Показати IP 29 Квітня 2015 11:22
Туніядці!!! Якби я не з'явився на роботу, мене б копняками вигнали! А їм можна все
Бандура до Вася-тракторист Показати IP 29 Квітня 2015 16:12
Взагалі-то депутатам місцевих рад, в тому числі і обласної ніхто не оплачує їх роботу на сесійних засіданнях, за винятком хіба що відрядних (30 грн.).
робітник Показати IP 29 Квітня 2015 11:34
Ото вже вибираємо, людям довіряємо а вони тільки дбають про свій добробут.Напишіть прізвища тих хто не прийшов,щоб люди других помилок не робили вибравши таких депутатів.Позорище ,ганьба!
електорат Показати IP 29 Квітня 2015 11:38
Зверніть уВАГУ не зявилися Директори сансторіів,Головні лікарі,Всякі ректори,тобто ті котрим дають команду і котрі залежать від адміністраціі і керівництва ради,ото думати потрібно на виборах
Анонім Показати IP 29 Квітня 2015 12:46
Вони ж прийняли звернення щоб розпоряжатися корисними копалинами дали місцевим радам,а їх не почули, себе відчувають Наполеонами. Їх в Ліпіни треба ,перевірити.
пр Показати IP 29 Квітня 2015 14:09
недоумок и прихвотень Башки - Мельник всплыл
свободівець-кодлега до пр Показати IP 29 Квітня 2015 14:34
Мабуть якщо диванний писака сам такий являється, то це не дає тобі права ображати людей, навіть того Мельника Андрія, який на відміну від решти депутатів-прогульників відвідує сесії й не лобіює бурштинові та комунальні питання. А щодо інтелекту--то він набагато освічений й має свою позицію з ряду актуальних питань що виносять на сесію, чим ти чи будь-хто. Варто черпати розумне, а не показувати своє невігластво та дурість
я в шоці до пр Показати IP 29 Квітня 2015 14:54
шановний, це ваш рівень "всплил"))
читачка до пр Показати IP 29 Квітня 2015 14:55
ваш коментар, то є ознака вашої неосвідченості. памятайте одне єдине золоте правило, яке полегшить ваше спілкування з оточуючими вас людим - ніколи не оцінюйте інших людей за особистими моральними якостями.
мешканець до пр Показати IP 29 Квітня 2015 15:03
ваш коментар чітко підкреслює вашу моральність і вихованість. Шкода вас, справді.
пр до пр Показати IP 29 Квітня 2015 22:25
Я вибачаюсь перед А.Мельником за свій коментар. Визнаю, помилився й неочікував, що в громадськості про нього інша думка. Вибачаюсь, я врахую побажання щодо свого виховання й моральності
виборець Показати IP 29 Квітня 2015 14:57
А він нікуди і не дівався, на відміну від ніших депутатів, що блокують бурштинові питання!
Спостережлива Показати IP 29 Квітня 2015 16:31
напевно нашим депутатам прийти та приї\хати на сесію знову заважають бідність бо треба свої кошти тратити на проїзд та бездомнв собаки, які прогулюються нашою прекрасною Волинню. користі з них мало, а ось шкоди завдають довкіллю менше, ніж наші вибрані депутати. Розпустити раду... терміново

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus