USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Депутати викликали «на килим» Кубіцького

16 Квітня 2010 17:05
Основна проблема луцької сфери ЖКГ – відсутність належного фінансування.

Під час сесії Луцькради директор департаменту ЖКГ Іван Кубіцький відзвітувався про роботу - розповів, що обговорення будинкових тарифів у місті уже завершилося на 80 %. У 150 луцьких будинків такі тарифи запровадять уже з 1 травня.

Серед найбільших проблем сфери ЖКГ опинилися ліфти, переповнення сміттєзвалища у селі Брище та кладовище у селі Гаразджа, ремонт покрівель.

Обранець громади Андрій Козюра поцікавився ситуацією на Луцькому підприємстві електротранспорту. Він зауважив, що за повідомленням ЗМІ там знову назріває страйк.

Іван Кубіцький відказав, що тролейбусним підприємством він не опікується. Адже воно у підпорядкуванні департаменту економіки.

Міський голова Богдан Шиба зауважив, що ситуація у депо складна. Мовляв, заробітна платня заплачена тільки за грудень, через неприйнятий державний бюджет, немає й субвенції із казни.

Кубіцький розповів, що оновлення сфери ЖКГ у місті можливе за умови належного фінансування.

У підсумку, звіт Івана Кубіцького затвердили без особливих зауважень. Мер також доручив секретаріату ради підсумувати пропозиції обранців громади, які лунали під час обговорення звіту головного комунальника міста.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
VSC Показати IP 16 Квітня 2010 17:12
Да, з таким "обговоренням тарифів" можно было их поднять раз в 10. Кто придумал обговаривать тарифы в ЖЕКЕ? Как туда могли добраться пенсионеры и люди старшего поколения? А ведь именно по ним тяжело бьет поднятие этих самых тарифов.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus