USD 39.62 39.84
  • USD 39.62 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Дерево при вході до парку становить загрозу для життя лучан. ФОТО

19 Травня 2013 18:00
Аварійне дерево знаходиться при вході до Центрального парку культури та відпочинку імені Лесі Українки.

Про це повідомляє Під прицілом.

Так, висока ялина росте при вході до парку, над контейнером із морозивом. Дерево може впасти на голови людям при сильному пориві вітру у будь-який момент.



Журналісти звернулися до директора КП «Парки та сквери Луцька» Анатолія Трикуша. Чиновник повідомив, що дерево - не в його компетенції. За його словами, воно - справа директора Департаменту ЖКГ Луцької міської ради Івана Кубіцького.

У відповідь Іван Кубіцький повідомив, що дерево знаходиться на балансі КП «Парки та сквери Луцька».

«Якщо дерево аварійне, то вони зобов’язані відфотографувати його, звернутися до нас, а ми вже тоді його оглядаємо і або спилюємо, або ж надаємо аварійний ордер», - розповів посадовець.

За його словами, наразі повідомлення про аварійні дерева у парку від Анатолія Трикоша не надходили.


Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Моя хата Показати IP 19 Травня 2013 20:54
У семи няньок дитя без ока. А як станеться біда винним зроблять майстра-обрізчика дерев, а не начальників.
Серьожа Показати IP 19 Травня 2013 23:04
Та то таке...
Корінний лучанин Показати IP 20 Травня 2013 10:07
Що раніше зявилось: дерево чи контейнер з морозивом? Переставте контейнер і не партесь! А чому всі АВАРІЙНІ дерева міста Луцька в кожному дворі не покажуть оце був би журналістський "флеш - моб"! Обріжте верхівку скільки треба і всі питання.
Лучанка Показати IP 20 Травня 2013 11:00
А на початку вул. Данила Галицького на сухому дереві повесні просто підрізали гілки і воно стоїть як свідок роботи комунальників. А чому не зрізати його зовсім та посадити нове? Незрозуміло.
Ірина Показати IP 20 Травня 2013 11:16
А звідки взяли, що дерево аварійне?Його повинні обстежити спеціалісти. А те, що воно росте під нахилом не означає, що воно може впасти
Ірочка Показати IP 20 Травня 2013 21:55
Хто бачив фільм "Королева бензоколонки"... Там два чиновника вирішували кому лагодити міст через річку...)))) отак і внас. Поставити б одного і другого під тим деревом - тоді б рішення приймалося б швидше. Трісне, не дай Бог, когось по голові - будуть ходити зітхати "а кто это сделал?!"... зла я, мабуть...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus