USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Дітям – асфальт, нареченим – поцілунки. Фото

10 Травня 2010 11:56
Десятки дітей 9 травня змагалися в Луцьку за звання найталановитішого «асфальтного» автора рушника для мами, а три пари молодят виборювали право називатися найкращою весільною парою.
У рамках фестивалю «Вишиті обереги єднання» 9 травня на Театральному майдані Луцька відбувся конкурс серед дітей на кращий малюнок рушника для мами.

Діти показували свою фантазію різнокольоровою крейдою прямісінько на асфальті. До змагання долучилися художники різного віку.

Призерів нагородили сувенірними подарунками, проте юні художники і після конкурсу не переставали малювати.

Після дитячого конкурсу на площі почалися дорослі забави. Три пари молодят, які одружилися лише вчора, змагалися за подарунки організаторів, серед яких фотосесія у журналі, вечеря в ресторані та багато інших.


Спочатку молодята проходили під аркою рушників. Після цього подружні пари змагалися у конкурсах на найромантичнішу історію кохання, найдовший поцілунок, уміння танцювати вальс та тримати наречену на руках.


У першому конкурсі перемогла пара лучанина та сумчанки, які познайомилися на курорті та знову зійшлися після дворічної перерви. Вони ж за результатами конкурсів виграли змагання.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus