USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Для кого стоять «автозаки» біля облради?

4 Грудня 2013 12:15
Очільник волинської міліції Олександр Терещук стверджує, що «ніяких автозаків біля обласної ради немає», і нікого з мітингувальників «до них не запакують».

Про це він заявив під час позачергової сесії облради, 4-ого грудня.

Однак, депутат волинської облради Людмила Кирда наголосила, що особисто зазнала насилля з боку міліції, власне, сьогодні.

«Я бачу ті автозаки, які є біля облради. І стоять вони не для «тітушок», а для тих людей, які на майдані», - резюмувала вона.

«Ніяких автозаків не було і немає. Хіба ми - вороги нашим дітям?», - відповів Терещук.

Депутат Олександр Пирожик, своєю чергою, заявив: «Я бачив, як Блінову і Кирду не пропускали до приміщення. До них було застосовано насильство. У мене не було іншого виходу, як захистити жінок, натиснувши плечем на вашого працівника».

«Працівників міліції не дали нам з космоса, вони - такі ж люди, як і ми. Я впевнений, що і далі буде така ж позиція до людеЙ, які висловлюють власні переконання. Я дякую вам», - подякував наостанок Терещуку депутат Святослав Кравчук.



Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Нормальний Показати IP 4 Грудня 2013 12:58
https://www.youtube.com/watch?v=aCYH4_WsLuA
Ненормальному Показати IP 4 Грудня 2013 14:54
коментар було видалено
запитання Показати IP 4 Грудня 2013 18:07
А в чім полягало насилля з боку міліції? Мало одноразовий характер чи тривало в часі? Спричинило травми, фізічний біль чи моральні страждання? Не наводьте голослівних звинувачень, не провокуйте конфлікти.
кирді Показати IP 5 Грудня 2013 08:32
В чому полягало насилля до вас? Вас не пускали кудись? Тоді. це не насилля. Це просто піар на діях працівників міліції. Щоб зробити собі славу, потрібно було бухнутись на землю і верещати, як робив суддя-колядник, або просто штовхатися і верещати, як це робив в адміністрації провокатор Гузьо.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus