USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Для 150 лучан забронюють робочі місця

21 Січня 2010 10:23
У 2010 році на луцьких підприємствах, організаціях та установах для людей, котрі не можуть нормально конкурувати на ринку праці, забронюють 150 робочих місць.
Про це розповів сьогодні у Луцькраді на оперативній нараді директор Луцького міського центру зайнятості Едуард Неймарк.
Директор центру занятості сказав, що наприкінці 2009 року центр зайнятості надіслав до 500 луцьких підприємств, організацій та установ прохання забронювати місця для неконкурентних лучан.
У 2009 році не вдалося влаштувати на роботу значну кількість таких громадян, через вивільнення на підприємствах обласного центру Волині. Так, на ВАТ «ЛуАЗі» планувалося працевлаштувати 35 осіб, проте на заводі у 2009 році було скорочено 700 працівників.
Довідково:
Згідно зі статтею 5 Закону України «Про зайнятість населення» до переліку осіб, котрі потребують соціального захисту і не здатні на рівних конкурувати на ринку праці входять жінки, які мають дітей віком до шести років, одинокі матері, які мають дітей віком до чотирнадцяти років або дітей-інвалідів, молодь, яка закінчила або припинила навчання у середніх загальноосвітніх школах, професійно-технічних або вищих навчальних закладах, звільнилася зі строкової військової або альтернативної (невійськової) служби і якій надається перше робоче місце, діти (сироти), які залишилися без піклування батьків, особи передпенсійного віку (чоловіки по досягненні 58 років, жінки - 53 років), особи, після звільнення після відбуття покарання або примусового лікування.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus