USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

«Для нас важливі думки людей», – ХДС

26 Жовтня 2010 15:09
У Луцьку триває агітаційна кампанія організації партії Християнсько-демократичний союз.
23 жовтня 2010 року активісти ХДС спілкувалися з населенням міста на Театральному майдані, біля Свято-Троїцького собору, костелу св. Петра і Павла та Покровської церкви. Представники організації партії відповідали на злободенні питання лучан про благоустрій міста, про підвищення рівня духовності, співіснування різних релігійних конфесій.
«Кампанії багатьох політичних сил зводяться лише до реклами: виборцю пропонують лозунги, білборди, телевізійні ролики. Ми є прихильниками іншого підходу: єдиний правильний шлях завоювати довіру людей – спілкуватися з ними особисто, відповідати на гострі питання, доводити правильність своєї політичної позиції», – розповів кандидат на посаду Луцького міського голови Микола Дідух.
«Наша мета – не «всунути» людям агітаційну брошурку, а поспілкуватися з ними, дізнатися їхні погляди, зрозуміти їхні проблеми. Коли люди бачать, що для нас важливі їхні думки, то і відношення, звичайно, змінюється», – зауважив Дідух.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Микола Показати IP 26 Жовтня 2010 19:41
Хто це? Це їм фюрер Жванія такого порадив?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus