USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Думки лучан про листівки із графіками руху маршруток. ОПИТУВАННЯ

5 Липня 2013 12:02
Листівки з графіками руху почали розміщувати на зупинках громадського транспорту у Луцьку. Хоча наразі таку інформацію можна побачити не скрізь, утім лучани вважають, що загалом це – позитивна практика.
Що лучани та гості міста думають про встановлення цих інформаційних «табло», дізналися «Волинські новини».
Людмила, середнього віку:
Я їжджу тролейбусами. Для тролейбусів такі інформаційні листки були б не поганими. Так, як було колись.
Світлана, 19 років:
Я думаю, що це було б зручно. Позавчора стикнулася з такою проблемою, що я не знала: їде 14-ка дуже рідко на «Кічкарівку» в поліклініку. Мені треба було туди їхати, то я не знаю, о якій вона годині їде. То я вийшла, чекала її десь півгодини, щоб попасти в той час.
Василь Іванович, 69 років:
Всяка інформація є позитивна. Потрібно встановлювати такі табло не лише на вулицях, де їздить 15-ка. Допоможе це особливо не лучанам, приїжджим людям. Якщо ще буде виконуватися той графік.
В мене конкретні маршрути: на Володимирську, на дачу, на «Старий» ринок, на «Привоз», а я живу в будинку біля «Променя» і я вже знаю практично всі ці маршрути.
Софія Василівна, 48 років:
Таке табло, звичайно, потрібне. Інформацію людина буде мати, буде бачити, чекати. Мені, наприклад, дійсно потрібне.
Степан Васильович, 66 років:
Про графіки не знав. Просто чекаю на маршрутку, яка мені потрібна: що попадає під руку. Інколи довго часу займає чекати, коли потрібно десь на окраїну міста. В принципі, такі табло потрібні у всіх районах. Людина вже буде кращий орієнтир мати, що транспорт скоро наблизиться.
Інна, 38 років:
В принципі, в своєму районі я орієнтуюся. Дуже рідко буває, що мені треба в якийсь інший район, і я не знаю, які маршрутки туди їдуть. Електронне табло, може, і не має сенсу, бо гроші коштує. А якщо в паперовому вигляді, то непогано. Колись до «Адреналіну» нам треба було знати. Біля «Гостинця» є розклад. Добре, зручно. Багато студентів, почнеться навчання, щоб зорієнтуватися, їм таке потрібно.
***
Загалом же, «Волинські новини» знайшли лише 4 інформаційні листівки із вказанням руху громадського транспорту на 9-ти «маршрутних» зупинках. Так, не було їх на двох зупинках на вулиці Рівненська, на проспекті Волі поблизу школи-гімназії №4, на двох зупинках на вулиці Винниченка.

Нову листівку вивісили на зупинці на проспекті Перемоги. Нагадаємо, під час відеочату на «Волинських новинах» 27-ого червня перший заступник Луцького міського голови Святослав Кравчук зауважив, що лучани згодом побачать електронні табло на центральній вулиці, а на всіх зупинках з’являться графіки руху автобусів, якими зможуть скористатися інваліди-візочники.














Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
лучанин Показати IP 5 Липня 2013 12:09
Пенсіонери там не все прочитають. Ще окуляри треба вішати біля кожного стовпа
Отто Показати IP 5 Липня 2013 12:22
Справа хороша, але причіпили ті графіки так, щоб прочитати треба або підстрибувати, або присідати. Той хто чипляв зовсім не думав про людей. Діяв за принципом - півень прокукарікав, а там хоч не світай.
пасажир до Отто Показати IP 5 Липня 2013 12:54
Ні Клімчук, ні Романюк маршрутками не їздять - тому і про людей думати не хочуть(((
TFA Показати IP 5 Липня 2013 14:24
Свіжі графіки тролейбусів, наприклад, бачив на зупинках: 1) Міська рада. 2) Станція переливання крові. 3) Проспект Волі. 4) Залізничний вокзал. 5) Кінцева "Гордіюк" але тільки Тр12. 6) Кінцева "Володимирська" Може ще десь є свіжі, але на Київському майдані і на Промені (на тих фото, що тут виклали) графіки дуже застарілі.
Корінний лучанин Показати IP 5 Липня 2013 14:25
Ніби справа хороша, ГРАФІКИ РУХУ потрібні! АЛЕ ВПРОВАДЖЕННЯ РАДЯНСЬКЕ,СОВКОВЕ! Ну в виконавця руки не з тієї сторони, МІЗКИ НЕ ПРАЦЮЮТЬ НА ТЕ ЩОБ ЗРОБИТИ краще,щоб справді було зручно для людей. Бо оцей захід він є публічним і відразу в очі впадає.
Я Показати IP 5 Липня 2013 17:10
На зупинку навпроти культосвітнього повісьте графік 31 маршрутки,вона там єдина бо доводиться щодня через міст бігти в центр, щоб на роботу потрапити вчасно. А то понавішували там де маршруток повно і йдуть одна за одною.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus