USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

ДВК передали списки виборців. Половина зі старими помилками

1 Лютого 2010 18:16
Сьогодні дільничним виборчим комісіям Луцька передали списки виборців для повторного голосування 7 лютого. Половина цих списків містить неточності, які не встигли виправити до початку друку 27 січня.
Про це сьогодні повідомила начальник відділу ведення Державного реєстру виборців Луцької міськради Наталія Гальченко на засіданні членів ОКВ та ДВК у Палаці культури Луцька.
Гальченко подякувала членам 35-ти ДВК, які надали інформацію про неточності в списках виборців. Ці зміни оперативно внесли до державного реєстру. Інформацію інших 30-х комісій, яка надійшла до відділу 26 січня, не встигли обробити в реєстрі до початку друку списків – 27 січня.
Також сьогодні о 16.00 до Луцька надійшли запрошення до участі в голосуванні і посвідчення членів ДВК.
Гальченко зазначила, що реєстр і ДВК працюватимуть до виборів з уточненням списків виборців та виправленням неточностей. Чи вноситимуть корективи та виборців у списки в день виборів, ЦВК повідомить найближчим часом.
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus