USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Директора зоокуточка притягнули до відповідальності

17 Липня 2012 14:01
За неналежне утримання тварин притягнули до відповідальності директора луцького зоопарку.

Про це 17 липня під час прес-конференції розповів прокурор області Андрій Парака.

З його слів, за результатами перевірки контролюючих органів, одного з працівників звіринця притягнули до адмінвідповідальності і оштрафували на 153 гривні. «Притягнуто також директора КП «Луцький зоопарк» - за неналежне утримання. І внесено припис: зробити так, щоб тварини утримувалися як положено», - зауважив правоохоронець.

На думку Параки, прокуратура не повинна реагувати на такі порушення, бо її ділянка роботи розпочинається після повідомлень від контролюючих органів.

Насамкінець він зазначив, що випадків незаконного продажу тварин в зоопарку правоохоронці не виявили.

Нагадаємо, на початку липня міжнародна благодійна організація з захисту тварин Vier Pfoten International попросила владу України сприяти поверненню 4-місячного ведмежати Насті її матері, яка перебуває в зоопарку Луцька. За інформацією благодійників, дитинча ведмедя продали підприємцю, щоб той використовував його як фотомодель для туристів.

Директор зоопарку Володимир Гончаров, своєю чергою, стверджував, що ведмежа обміняли на «потрібних» підприємству тварин. Натомість дитинча ведмедя знайшли в одному з розважальних закладів на Вінничині.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
D Показати IP 17 Липня 2012 14:12
Ну тож звичайно, будь-яка закордонна організація тільки слово мовить, то в Україні всі негайно стануть на вуха, щоб не дай Боже ніхто нічого не подумав, і нумо наввпиредки закордонним "благодійникам" ж...пи лизати, щоб усі бачили, яка тут демократичність та проєвропейська орієнтація.
D до D Показати IP 17 Липня 2012 14:51
Еее, друже, ти чо мій нік спер?
VSC Показати IP 17 Липня 2012 15:01
А медвежонка просто подарили? Или факт его отчуждения органами не установлен?
D Показати IP 17 Липня 2012 16:09
Будемо тепер ще в закордонних благодійних організацій питатись "дарить" и "отчуждать" "медвеженков" чи ні, і лише з письмового дозволу оних щось вирішувати. Задовбали уже з тим "медвеженком", що йому власне сталось? По телебаченню показували, то "медвежонок, як медвежонок". а "благодійникам" видно нема чого робити, то роздули трагедію. І на фіга його сюди приперли і самі приперлись? Покрасувались перед телекамерами і благополучно відбули, от хай би, ще й "медвеженка" з собою прихопили і доглядали за ним на належному рівні.
VSC до D Показати IP 18 Липня 2012 11:04
Нет не будем. Есть действующие законодательство, его надо выполнять.
Людмила Показати IP 17 Липня 2012 23:49
а ж хіба коли небудь Біляк щось виявив - все місто розкрали - "Ппрокуратурою міста Луцька проведено первірку , порушень не виявлено" В разі незгоди з прийнятим рішенням можете скарпжитись в ООН. М.Д.Біляк.
Моніторинг до Людмила Показати IP 18 Липня 2012 10:12
Людмила, Данілін ще є. і Юрченко був. про цих забули. ділити славу - так між всіма
Deather Показати IP 6 Серпня 2012 18:03
Гончаров в свому амплуа. Як лідер партії зелених в Луцьку він ще не такі приколи виробляє. Трохи він неадекватний.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus