USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Ведмежа поміняли на «потрібних» тварин, ‒ Гончаров

2 Липня 2012 11:21
У луцькому зоопарку спростували інформацію про незаконну передачу ведмежати в приватні руки. Директор зоокуточка Володимир Гончаров стверджує, що дитинча ведмедя поміняли на інших, «потрібних» зоопарку тварин.

Про це повідомляють «Українські новини».

Директор зоопарку Володимир Гончаров підтвердив, що ведмежа дійсно було відлучене від матері. Проте зазначив, що все зроблено законно.

«Ми поміняли ведмежа на інших тварин, на тих, які потрібні зоопарку», ‒ зазначив він.

Гончаров відмовився деталізувати, з ким саме зоопарк в Луцьку мінявся тваринами, і яких тварин привезли в зоопарк у результаті угоди.

Нагадаємо, раніше, 29 червня, міжнародна благодійна організація з захисту тварин Vier Pfoten International закликала владу України сприяти поверненню 4-місячного ведмежати Насті матері в луцький зоопарк.

За даними Vier Pfoten, ведмедика купив у зоопарку якийсь підприємець, щоб використовувати в якості фотомоделі для туристів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Сергій Показати IP 2 Липня 2012 11:32
з яких тір бакси стали тваринами
Ведмед Показати IP 2 Липня 2012 12:06
Пропоную поміняти Гончарова на якусь "потрібну" людину, яка буде справді опікуватися зоопарком. А самого Гончарова посадити в клітку і показувати туристам, як досить розповсюджений в Україні вид "Homo deribanus"
Я Показати IP 2 Липня 2012 15:18
Гончаров злодій із досвідом. усе життя він крав, працюючи на теплій посаді замом із тилу у радянській армії. Тепер він прилаштувався до тварин, які нічого не скажуть. Краде , краде і краде... Ще й Михаич пропойця-колега допомагає. Якщо міська влада себе не поважає і допускає таких людей на керівні посади, то гріш їй ціна.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus