USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.40
  • PLN 9.71 9.93

Електронна «черга» не вирішує проблеми відсутності місць у дитсадках

20 Серпня 2013 15:54
Батьки до кінця не зрозуміли справжнього призначення електронної черги до дитячих садочків. Про це йшлося під час засідання постійної комісії з питань освіти, науки і культури Луцької міської ради.
«Батьки думають, що якщо вони стали на чергу, то вони автоматично зайняли місце у дитячому садку. Це не так. Окрім того, позаповнювали анкети відразу у декількох садочках», - розповів начальник міського відділу освіти і науки Олег Гребенюк.
Відповідальність за цю електронну систему покладена на відділ комп’ютерного забезпечення Луцької міської ради.
«Ми тільки її запровадили. Ще є чимало недоліків. Ще є збої через неточне подання вікових меж. Зараз це питання налагоджують. Ми навчали завідувачок садочків, бо вони переважно жіночки старші, не завжди дружать з технікою. У їх компетенцію входить лише подати кількість вільних місць у садочках. Більше нічого вона зробити не може», - наголосив Олег Гребенюк.
Зазначимо, що батьки можуть переглянути з домашнього комп’ютера, на якому місці їх дитина в черзі, коли підійшла черга – надходить інформація, що треба подати документи до ДНЗ.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
dedyshka Показати IP 20 Серпня 2013 16:55
А та черга може і не підійти!!!!
Володя Показати IP 20 Серпня 2013 22:19
«Батьки думають, що якщо вони стали на чергу, то вони автоматично зайняли місце у дитячому садку. Це не так" зіичайно не так питання в тому для чого така черга...
РБ Показати IP 20 Серпня 2013 22:30
прикольно, я заповнював анкету на сайті то був ще 3, на даний час я перевалив за 100. мені що кожен день треба реєструвати дитину???

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus