USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Газ у Луцьку через гарячу воду не подорожчає

15 Червня 2011 17:28
Людям, котрі не мають у своїх квартирах газових лічильників та грітимуть воду газом, не варто хвилюватись про тимчасове підвищення вартості газу – ціна через це не мінятиметься.

Так прокоментували у «Волиньгазі» чутки про тимчасове (у зв’язку з відключенням гарячої води) підвищення ціни на газ для тих лучан, у кого у помешканні не встановлений газовий лічильник.

Нагадаємо, з 14 червня у Луцьку припинили подачу гарячої води мешканцям 33 та 40 мікрорайонів.

«Вони дійсно будуть черпати більше газу. І в кого не буде лічильників, то через них «Волиньгаз», звичайно, матиме певні збитки», - сказав прес-секретар «Волиньгазу» Олексій Дудич.

«Але підвищити тариф, навіть якби ми того хотіли, нереально. Бо тарифи затверджуються у Національній комісії регулювання енергетики. І вони затверджуються однаково на всю Україну», – запевнив Дудич.

«Якщо людина немає лічильника, щоб порахувати скільки газу вона спожила, для неї є визначені норми споживання, давно затверджені Кабміном. Є визначені норми споживання на одну людину, і «Волиньгаз» навіть при бажанні не може внести якісь корективи», – додав він.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus