USD 39.75 40.04
  • USD 39.75 40.04
  • EUR 39.80 40.10
  • PLN 9.85 10.00

Газ у Луцьку «пропав» унаслідок хуліганських дій

12 Серпня 2013 15:37
Інформацію про те, що у Луцьку по проспекту Соборності без попередження відключили газ, спростовує фахівець зі зв’язків з громадськістю ВАТ «Волиньгаз» Сергій Шаповал.

У коментарі Волинським Новинам він зауважив: «Невідомий зловмисник перекрив газову засувку, яка подає газ на вісім будинків. Таким чином люди лишилися без газу. І тут склалася така проблема, що для того, щоб відновити подачу газу, недостатньо повернути вентель назад, у відкрите положення. Все набагато складніше. Потрібно запускати процедуру повторного запуску газу. Зараз наші працівники обходять ці вісім будинків і просять власників помешкань перекрити газові вентелі».

З його слів, це робиться для того, щоб уникнути аварійно-небезпечних ситуацій.

«Якщо зараз подати газ, а хтось з людей у цей момент варить на плиті їжу, то може бути витік газу. Тому кілька годин будуть незручності для лучан, поки всі люди не прийдуть додому і не перекриють у помешканні газ. Людям ніхто умисно газ не перекривав, це - наслідки хуліганського вчинку» - резюмував Сергій Шаповал.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
лучани Показати IP 12 Серпня 2013 15:44
Якщо газ перекритий,то хто варить їжу ? Бред від Волиньгазу. Просто за включення хочуть здерти гроші зі вісьми будунків.
лучанам до лучани Показати IP 12 Серпня 2013 16:59
Наприклад твій сусід поставив чайник. Вийшов з дому в магазин, подумав що жінка виключить коли він закипить. Газ пропав, на вигляд ніби все виключено, жінка теж пішла кудись до сусідки. Потім без попередження подають газ і ось новина - в Луганську рознесло два поверхи.
лучани до лучанам Показати IP 12 Серпня 2013 17:04
Який лох ставить чайник та йде у магазин ?
лучанам до лучани Показати IP 12 Серпня 2013 17:48
коли опинишся поверхом нижче сам розпитаєш
Сергій Шаповал Показати IP 12 Серпня 2013 16:11
В будинках 32б та 34 по проспекту Соборності вже відновлено газопостачання.
невідомий Показати IP 12 Серпня 2013 20:25
вибачайте що так вийшло.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus