USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.80 9.95

Гіль представив нового прокурора Луцька

3 Лютого 2011 17:49
Новим прокурором Луцька став старший радник юстиції Сергій Данілін.
3 лютого 2011 року прокурор області Андрій Гіль представив його колективу прокуратури міста. Про це повідомили у прес-службі прокуратури Волинської області.
Він на цю посаду призначений наказом Генерального прокурора України Віктора Пшонки.
З початку 2003 року по березень 2005 року Данілін уже працював в органах прокуратури Волині на посадах заступника та першого заступника прокурора області.
Відтоді він працював у прокуратурі Одеської області.
Попереднього прокурора обласного центру Олексія Решетника звільнено з цієї посади у зв’язку із закінченням п’ятирічного конституційного терміну перебування на ній.



Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 11
Ron Показати IP 3 Лютого 2011 17:58
Це той прокурор,що колись працював в податковий милиции ?
Anti-Mafia Показати IP 3 Лютого 2011 18:44
Лучани будьте обережні! Луцьк стає відстійником для морально дискредитованих прокурорів. Жителі міста Одесси за підтримки депутатів різних політичних сторін багато років добивались очищення міста від першого заступника прокурора Одесси Сергія Даниліна, дії якого члени колегії Одеської прокуратури назвали „несумісними з його перебуванням на роботі в органах прокуратури”. "За підсумками розслідування, проведеного відділом особового складу і внутрішньої безпеки Головного управління кадрового забезпечення Генеральної прокуратури, колегія зазначила, що нині відсторонений від виконання своїх обов”язків перший заступник прокурора Одеси при постановці на квартирний облік та отриманні житла допустив порушення вимог чинного законодавства та, „цим самим скоїв вчинок, який порочить його як працівника прокуратури”." Ось чітка цитата прокурора одеської області пана Василя Присяжнюка -"«Я висловлював свою думку Генеральному прокурору України і казав, що Сергій Данілін не може працювати в органах прокуратури. Скандал з елітною квартирою став підтвердженням моїх слів.Я дуже давно знаю Даніліна, викликав його до себе, запропонував залишити регіон щоби зняти існуючу напругу і шлейф бруду. Пропонував перейти на роботу до іншої області..." Л Ось чітка Члени коле
Anti-Mafia Показати IP 3 Лютого 2011 18:47
Як жив пан прокурор... http://www.upp.org.ua/news_3278.html
Прокуратолог Показати IP 3 Лютого 2011 20:55
Повна херня яку хочуть викласти в нет повязані з Решетником прокуроські працівники. А тепер лучани хай розкажуть про кадра Решетника - про вимагання за процедуру відкриття чи закриття справи, скільки людей позбавились майна за посередництвом окремих осіб. Де його заступник Корецький? Як вирішувались майнові питання з шибою і яка ціна вопроса? Скільки людей і за що він звільнив? Як він спілкувався з людьми і підпорядкованими - як барин! І це український прокурор? Данилін порівняно з решетником - хрустально чиста людина!!!-
Нік Показати IP 4 Лютого 2011 08:15
Всі вони добрі.А де зараз славнозвісний Фесик, тарифи якого на горохівщині не поступалися тарифам в м. Луцьку. Всі вони добрі хапуги, тільки взяти їх за одне місце нікому.
ФЕСИК до Нік Показати IP 4 Лютого 2011 12:44
ФЕСИК ЖИВЕ НА бАГАМСЬКИХ ОСТОВАХ! ЗНАЮ ТОЧНУ АДРЕСУ!
Тараc Показати IP 4 Лютого 2011 09:13
ГАРНИЙ ПРОКУРАТОР ! )))))))))))))) ДОРОГИЙ...
ніку Показати IP 4 Лютого 2011 10:20
ай ай а так пхався лупоха
VSC Показати IP 4 Лютого 2011 12:02
Тенденция однако. Все дерьмо из Одессы пихают в наш многострадальный город, сначала Богля, теперь Данилин.
Аристократ Показати IP 4 Лютого 2011 17:47
"Лишь один в городе нормальный человек - прокурор. Да и тот - свинья". (М.В. Гоголь).
гость Показати IP 14 Лютого 2011 09:09
він порядна людина

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus